Новият наставник на Нефтохимик: До 2-3 години трябва да сме в елита!

0

Бившият национал и футболист на ЦСКА и Левски Викторио Павлов застава начело на Нефтохимик. 47-годишният треньор постигна договорка с ръководството на бургаския клуб и започна работа в понеделник.
„Договорката е факт, а договор ще имам на първи юли. Договорът ми ще е за една плюс една години. Разбрал съм се с ръководството, остава да търсим футболисти. Започнаме подготовка в понеделник, но сме закъсняли с подготовката и трябва да наваксваме. Ще ми помага Николай Кръстев. Той е легенда на Нефтохимик, познава обстановката и получих добри отзиви за работата му. Другият човек, който ще ми помага, е Петко Медведцки. Той ще е и спортен директор. Ще се опитаме до края на годината да направим отбор, да го обиграем, а след нова година да бъдем колкото се може по-напред в класирането“, коментира бившият селекционер на юнощите.
„Желанието, идеята ни е да направим Нефтохимик фактор в първенството. Ръководството показва до момента, че е сериозно и желанието е до 2-3 години Нефтохимик отново да е фактор в първенството и да се върне в елита. Почваме работа от нулата. Да търсим футболисти, ще разчитаме на помощ от клубовете в първа лига да ни подсилят с играчи, които не съм нужни, за да се обиграват при нас“, каза пред „Хоризонт“ Викторио Павлов.