Нова голяма трагедия в родния футбол! Вратар почина само на 29 години…

0
1522848952svesht
-
-

Поредна трагедия във футбола! Вратарят на ФК Спартак(Щърково) – Тодор Милушев е починал внезапно тази нощ, съобщиха за „Марица“ негови близки. Най-вероятната причина за това е инфаркт.

Вчера Тодор имал футболен мач със своя тим в Панагюрище. В края на срещата след едно поредно спасяване той рухнал на терена. Дежурният екип веднага му оказал първа помощ, а след това дал мнение играчът да бъде заменен принудително. След последния съдийски сигнал Милушев бил откаран за преглед в Спешния център на панагюрската болница. Проблем не бил открит и той си тръгнал за Пазарджик с други момчета от отбора на Спартак. „По време на пътуването започна да се оплаква, че му става топло и се изпотява. Даже ни накара да отворим прозореца“, сподели треньорът му Димитър Танков. В Пазарджик Тодор бил оставен до домът му в кв. „Устрем“. Починал е тази нощ около 1 часа.

Вратарят на Спартак работел до последно в казиното при Ханче „Луда Яна“. Той има известен опит и като асистент-рефер в пазарджишката футболно-съдийска колегия. Бил е женен, има и малко дете.

loading...