петък, юли 19, 2024
Начало Български футбол НКП настоява за среща със силните фигури на Левски: Да седнат на...

НКП настоява за среща със силните фигури на Левски: Да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето!

0
-

Националният клуб на привържениците на Левски настоя да получи отговори от ръководството и спортно-техническия щаб за бъдещето на клуба. Привържениците свикаха среща за 1 април (събота), на която ще присъстват представили на над 80 фенски структури. НКП кани и настоява силните фигури в ръководството на столичния гранд да бъдат на мястото на организираното събитие.

Ето какво написаха от НКП на Левски:

Управителният съвет на Националния клуб на привържениците на Левски взе решение да отправи покана към ръководните и отговорни фактори в нашия любим Клуб, за среща с левскарите. Тези левскари, които неизменно и неуморно следват и подкрепят отбора по градове и стадиони из цялата страна и чужбина. Тези, които са на всеки домакински мач, който се играе в нашия дом стадион „Георги Аспарухов“. Каним и настояваме Президентът на Клуба Наско Сираков, Председателят на УС Даниел Боримиров, Изпълнителният директор Ивайло Ивков, Старши треньорът Станимир Стоилов и собственикът на компанията, която управлява Левски – Мило Борисов, да седнат на една маса и да отговорят на тежките въпроси за настоящето и бъдещето на вековния Клуб. На срещата са поканени представители на над 80 левскарски структури, фенклубове и групи от цялата страна и чужбина.

Срещата ще се проведе на 01.04.2023 г. от 12:00 часа, на адрес бул. Тодор Александров 23, кафето-клуб на „Националния клуб на привържениците на Левски“.