Николай Панайотов ще опита да вземе 10-и скалп на колега

0
nikolai panaiotov
Снимка: facebook.com/fcCSKA48
-
-

19 мача! Толкова до този момент има Николай Панайотов. Младият специалист продължава да е начело на ЦСКА 1948, въпреки прогнозите, че бързо ще напусне поста за сметка на някой по-опитен колега. Какви ли не имена се спрягаха за „червените“, но в крайна сметка от 15 август насам той е непоклатим. Нещо повече – в юбилейната среща номер 20 – Панайотов ще пробва да вземе и юбилеен скалп от съперник. В момента той има победи над 9 от треньорите, срещу които се е изправял. Той дори успя да излъже два пъти Александър Тунчев. Два двубоя има и с Хосе Луис Ачиари. В тях записа успех и реми.

Задачата му днес няма да е лека. Срещу него ще е опитен боец като Златомир Загорчич. Но пък Панайотов не бива да бъде подценяван. Той успя да излезе напред в битките с Любослав Пенев, Николай Костов, Хосе Мари Бакеро, както и Душан Керкез.

Интересното е, че само четирима от по-опитните му колеги не го подцениха. Това са Иво Тренчев, Нестор Ел Маестро, Георги Дерменджиев и Станислав Генчев. Дуелите му с Илиан Илиев, Александър Томаш, Светослав Петров и Данило Дончич пък завършиха без победител.

Лошата новина за Панайотов е, че Златомир Загорчич няма загуба от ЦСКА 1948. Бившият национал е излизал 3 пъти срещу този съперник. Балансът му е положителен – победа и два равни. Първо Заги излъга с 2:1 Мирослав Миндев, а след това на два пъти стигна до 1:1 в тези мачове. Първо с Николай Киров, а след това и с Любослав Пенев./ „Мач Телеграф“