Николай Панайотов: Нямам яснота дали ще остана като постоянен наставник

0

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов коментира нулевото равенство при визитата в Стара Загора на Берое в мач от междинния 11-и кръг на efbet Лига.

„Ситуациите  бяха повече, но техните ситуации бяха по-чисти. Имахме идея от самото начало да бъдем агресивни, но не очаквах при загуба на топката да не осъществяваме необходимата реакция, затова се получаваха и тези контраатаки“, започна Панайотов.

„Отборът на Берое се беше групирал добре. И резултатите влияят, но ние се подготвяме за този мач. Бях сигурен, че нещата ще се случат. Не разбирам само как нямаме реакция при загуба на топката и оставяме такива пространства. Когато нямаш необходимите резултати, не може да става въпрос за подценяване. Имахме някои чисти възможности, но за съжаление, не можахме да реализираме“, продължи младият треньор.

„Когато се изнерви играта, винаги може да има искри, това са нормални неща от футбола. Най-важното е съблекалнята да е спокойна. Нямам яснота дали ще остана като постоянен наставник, продължавам да работя, докато имат нужда от мен. Просто трябва да победим Ботев Враца“, завърши Николай Панайотов.