Николай Панайотов: Гоним си и Купата, и първенството

0
nikolai panaiotov
Снимка: cska1948.bg
-
-

Старши треньорът на ЦСКА 1948 Николай Панайотов сподели мнението си за победата с 3:1 над Хебър.

„Доволни сме от победата с оглед, че имаше умора. Смятам, че момчетата се постараха и дадоха всичко от себе си. Даже смея да твърдя, че второто полувреме беше по-добро за нас, въпреки че останахме с човек по-малко“, сподели той.

„Винаги го казвам, според противника и това което ни предстои. Със сигурност имаме ефективност и без централен типичен нападател, донесло ни е успех“, каза още наставникът на „червените“.

„Днес вкарахме един гол от статично положения, всяка ситуация е важна за нас. Смятам, че имаме добра успеваемост на статични положения, но днес се радвам, че създадохме и много други положения“, допълни Панайотов.

След това той говори за състоянието на Даниел Наумов: „Дани вече се чувства добре, почти е готов за игра, няма нищо притеснително и може да се разчита на него“

„Както се казва играем и на двата фронта, гоним си и Купата, и първенството, най-важното е да се възстановим. Със сигурност стана натоварена програмата, предстоят ни още три тежки мача“, завърши Николай Панайотов.

loading...