Николай Митов: Заслужена победа,доволен съм!(ВИДЕО)

0
-

„Мисля, че победата ни е напълно заслужена. Играхме на една врата почти през цялото време, създадохме доста ситуации, но трябваше да бъдем малко по-решителни пред гола. Доволен съм и от играта на отбора“. Това заяви ст. треньор на Монтана Николай Митов след мача с Черноморец (Балчик) спечелен с 1:0.

„В завършващата фаза все нещо не ни достига и затова изпускаме такива чисти положения. Имахме 3-4 ситуации през първото полувреме и още толкова през второто. Ако бяхме повели рано щяхме да си направим и мача по-лесен. Важното е, че все пак вкарахме един гол и спечелихме. При мен няма титуляри и резерви. Всички се включиха много добре в мача. Филип Ежике и Александър Тодоров, които влязоха след почивката, изиграха много майсторски ситуацията при гола, но и цялата атака бе запомняща се“ , каза още наставникът на Монтана.

„Зрителите видяха, че момчетата оставиха сърцето си на терена. Подкрепата им в края също допринесе за победата, благодаря им от името на целия отбор. Но аз смятам, че всички трябва да бъдем като едно цяло. Момчетата са млади, трябва им увереност и търпение. През последните години гръбнакът на отбора бе изграден от опитни футболисти, които от много време играеха заедно. С ръководството на клуба решихме, че трябва да има промени и заложиме на изцяло нов и млад състав, в който обаче има много качество. Даваме си сметка, че ще е трудно, но това е пътят и няма да се отказваме от него. Но младите трябва да се доказват постоянно. В миналия кръг, срещу Марек (0:0), имаше много желание от тяхна страна, но сега вкарахме и качество и затова победихме“, категоричен е Николай Митов.

Той разкри и какво е състоянието на Емил Янчев и защо Ивелин Георгиев отново остана извън групата. „Емо продължава да изпитва някакви болки. Той страда от стара контузия и се надявам от новата седмица да е на линия. Ивелин е част от отбора и също ще получи своя шанс. Нивата е дълга и ни предстоят още много мачове. Той, Пепи Атанасов, Ивайло Тодоров са набор 2005, 2006, те играят и за юношите на Монтана. Разчитам и на тримата, аз обичам да работя с млади футболисти“.

loading...
#
предишна статияАрда с нов опит да уреди двама
Следваща статияОт Крумовград съобщиха как се издържа клубът