Николай Михайлов: Треньорът решава, но битката ни с Миятович тепърва започва

0
niki mihaylov 1
-

Николай Михайлов даде ясно да се разбере, че няма да се примири по никакъв начин да бъде резерва на черногорския национал Милан Миятович и битката за титулярното място на вратата на Левски тепърва започва.

„Вече съм напълно здрав, на 100% тренирам от два дни, всичко е по план. Заминаваме с добро настроение, момчетата се освежиха, ще гледаме довечера отбора на АЕК, познавам ги от Кипър. Практикуват техничен футбол, ако отговорим на агресията им, ще можем да извлечем добър резултат. Тяхното първенство още не е започнало, наистина е доста топло и влажно е там, дръпнали са мача в 18.30, но каквото е за тях, това е и за нас”, сподели на Летище София Ники Михайлов.

„Много далеч са от нашите фенове като атмосфера. Малък и кокетен стадион имат, но нямат атмосфера. За разлика от нашите фенове, техните са като детска играчка.”

„Ще ми трябват още няколко дни за да вляза във форма. Подкрепям Миятович, пази стабилно, важното е Левски да върви. Треньорът решава, но битката ни тепърва започва”, даде ясно да се разбере Николай Михайлов.

loading...
#
предишна статияСъмнения за много тежка контузия на Марко Асенсио
Следваща статияРумънци прецакват Лудогорец за португалец