Неймар се завръща в Барселона със страхотна сделка

0
-
-

Бразилецът Неймар може да се завърне в Барселона след шест години. Съобщава се, че ПСЖ и каталунският гранд са договорили условията за завръщането на 31-годишния футболист в Каталуния, но тъй като Барса не може да му плати огромна заплата, те ще се опитат да преговарят парижкият клуб да продължи да плаща по-голямата част от заплатата му.

Новината беше съобщена от катарския BeIn Sports и сделката може да е доста невероятна, тъй като ПСЖ все още може да плаща по-голямата част от заплатата на Неймар.

Това вероятно би означавало, че 31-годишният нападател ще отиде под наем в бившия си клуб, който продаде на ПСЖ през 2017 г. за рекордните 222 милиона евро.

„Барселона и Пари Сен Жермен постигнаха споразумение за Неймар. Той ще стане нов играч на каталунския клуб, ако се постигне споразумение ПСЖ да плаща по-голямата част от заплатата му“, пише BeIn Sports.

Твърди се, че Барселона е поискал от ПСЖ да му плати цели 70 процента от заплатата на бразилския футболист, което възлиза на малко над 56 милиона на година.