Невиждано бойно шоу в Бургас (ВИДЕО+СНИМКИ)

0

246 участника от 21 държави показаха пред рекордна публика невиждано бойно шоу в Бургас. Турнирът по бразилско жиу джицу предизвика сериозен отзвук сред спортната общественост в града. Подобно начинание се прави за първи път в България.

Самите битки предложиха много емоции и изненади. Изненадващ победител в турнира на Гран При стана Даниел Стоянов, който успя в първия си мача отстрани фаворита Александър Александров. След това Даниел беше като танк и заслужено спечели титлата при най-големите. На финала той победи след отказ Билал Мохамед, който също бе приятна изненада.

Самият турнир предложи и надпревара за най-малките – деца, юноши и девойки, както и състезание в различните категории за мъже и жени. Битките бяха атрактивни и с голям емоционален заряд.

Главният организатор Пламен Петров – Легендата пък участва в схватки, които спечели с лекота. Това е забележителен успех за неговите години и доказателство, че в спорта няма стари и млади, а можещи и неможещи.

Първите осем в класирането на Гран При получиха парични награди от главния спонсор на турнира Константин Бачийски. Състезанието бе проведено при отлична организация, голям обществен интерес и много емоции. Всички бяха единодушни, че през следващата година изданието ще се радва на още по-голяма масовост и още по-високо качество.

loading...
0 0 votes
Article Rating
Абонирай се
Известие от
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments