Несебър се разделя с 5-ма, стартира подготовката си

0
nesebar dobrudja 89
-
-

Отборът на ОФК Несебър започна подготовка за пролетния дял от първенството на Втора лига. От отбора си тръгват Николай Костов, който по информация на KotaSport.com отива в Нефтохимик и Петко Пацов в Черноморец 1919. Приключи наема на Атанас Ташолов и Радослав Апостолов от Ботев Пловдив. Почти сигурно от Несебър си тръгва и Жак Пехливанов. Новите попълнения са предимно млади футболисти, които по време на подготовката ще се опитат да впечатлят наставника Николай Жечев. Сред тях се открояват вратаря Георги Ставрев от Фарул Констанца, юношата на Славия Денис Бучев и бранителят на Пирин Разлог Кръстьо Пишев.

„Целта за пролетния полусезон е да оцелеем в групата и да играем добър футбол. Даваме шанс на доста млади футболистти, дано да оправдаят предоставената им възможност.Ще се готвим на своята база, предстоят ни и сериозни контроли с елитните Черно море и Ботев Пловдив“-коментира Николай Жечев пред Kotasport.com=
ОФК Несебър ще има двуседмичен подготвителен лагер на собствената си база и ще изиграе 8 контролни срещи. Ето и програмата за контролите:

23.01. – Черноморец 1919
26.01. – Нефтохимик
30.01. – Поморие
02.02. – Локомотив ГО
06.02. – Черно море
09.02. – Ботев Пловдив
13.02. – Созопол
16.02. – Черноморец Балчик