Неразказаната история на империята ТИМ

2
5189f3286915715b50cff89ddded1008

Информацията, която ви предоставяме излиза от самата престъпна групировка на ТИМ. Директно от вътре, от сърцето на вируса. За някои тази информация не е нищо ново, но за повечето тя ще е едно въведение във сърцето на народния враг. Пишем „враг“, защото става дума за тези зловещи комунисти и престъпници, тези които всички сочите с пръст и викате безпристрастно „комунисти, комунисти“. Е нека ви разкажем, какво се крие зад всичко това по един начин определен като едно въведение просто, за да не ви усложняваме разбиранията на първо лице.

Много от вас сте виждали тази снимка, някои ги наричат „белите якички“ . Става въпрос за собствениците на ТИМ, познати още като Тихомир, Иво и Марин- Сега ще ви се изясни доста, само следете текста.  Относно трите лица „отгоре“, знайте, че това са чисто и просто „светлите“ лица. Под определението „светлите лица“ се крие зловещата истина, която разкрива ролята на тези тримата – известни като „босовете на ТИМ“. Светлите лица са само публичната страна на една престъпна държава създадена по облик и вижданията на престъпни тъмни сили, кукловодите. Цялата тази групировка е създадена от бивши висши „държавници“,  бивши агенти на Държавна Сигурност (ДС), и най-вече от прокурорът Николай Колев и Генерал Ангел Кацаров.

Малка справка за Н. Колев: Прокурорът Николай Колев беше застрелян една вечер на 28.12.2002 близо до дома си в София. Той бил уцелен в гръб с 10 куршума от пистолет със заглушител. Един от куршумите е попаднал в главата. Близо до тялото е намерена и невзривена ръчна граната. Николай Колев е застрелян на тротоара срещу жилището му на пресечката на ул. „Пенчо Славейков“ и ул. „Абоба“, най-вероятно от засада, като се е връщал от пазар, облечен в анцуг и маратонки. Според сина на Колев, баща му излязъл да купи батерии за дистанционното устройство.

Реклама

 

В България властта на БКП и ДС се укрепва още повече след режисираните от САЩ и висшестоящи в СССР “демократични“ промени. Задкулисните играчи, кукловодите, са така нареченият Генералски съвет в БСП, който управлява всички партии и самата държава, няма изключения, допускат се единствено вътрешни политически партии. Генералското движение в БСП се е ръководило от о.з.ген. Любен Гоцев. Той е роден в София през 1930 г., завършва Института по Международни отношения в Москва (школата на КГБ, където е бил на висока позиция) и работи през целия си живот в ДС. Бил е зам.- вътрешен и зам.- външен министър, министър на външните работи при Луканов, представител на България в ООН (играе и с американците). Зам.-началник в I-во Главно управление на ДС. Създател е на повечето “силови” групировки, холдинги, банки, крупни финансови институции и мастити бизнесмени. Генерал Любен ГоцевБлизък приятел е с генералите Атанас Семерджиев, Нанка Серкеджиева, Бригадир Аспарухов, полковник Димитър Иванов – шеф на 6-и отдел на Шесто главно управление на ДС. Има бизнес-отношения с другарите Младен Мутафчийски, директор на оръжейната фирма “Тератон”; Асен Мичковски, човекът с куфарчетата, шеф на “Селена холдинг”; Петя Славова и Митко Събев от “Нефтинвест”, а преди това с Цветан Начев, докато банката е Международна ортодоксална банка “Св. Никола”; Денис Ершов, Майкъл Чорни и, и, и! Той е от малцината посветени в унищожаването на досиетата. През 1990 г. най-ценните и важни данни за доносниците, агентите, щатните и нещатни сътрудници на ДС изчезват от архивите на МВР. По негово нареждане е унищожена цялата нормативна база, дала огромната власт на ДС. Тогава министър на вътрешните работи е генерал Атанас Семерджиев, а за архива отговаря генерал Нанка Серкеджиева. Бай Любен Гоцев, както го наричат от уважение “борците”, е създател на “силовите” групировки, които са съставени от борчески бригади. Благодарение на него се появяват ВИС-1, СИК, ТИМ, ДИК, “Аполо и Болкан”, “Ипон-1” и всички останали. На него дължат възхода си Илия Павлов, Васил Божков, Красимир Стойчев, Емил Кюлев, като не трябва да омаловажаваме ролите на Андрей Луканов и Огнян Дойнов, Христо Христов и Кеворк Кеворкян, Ангел Стойчев и Димитър Иванов, Петър Манджуков и Младен Мутафчийски. Женен е. Има 2 дъщери, 2 внучки и 2 внуци. В момента е щастлив пенсиониран мултимилиардер на 83 г. възраст. Той е най-важния кукловод в българската организирана престъпност, политика и главния виновник за положението на българските граждани и цялата страна за фалшивия преход, който трае и до ден днешен.

Почти всичко, което имат ТИМ е „наследство“ от Мултигруп и убития вече Илия Павлов – масон в България от най-висока степен и най-големият бос на мафията в България. Естествено и той е бил дърпан на конци от „кукловоди“. Наследени са особенно схемите, начина на работа, хората в групировката и т.н. не само финансовото богатство. На кратко може да се определят схемите като българския вариант на „Разделяй и владей“.
Между другото, единствената по сериозна „интервенция“ и престрелка, която са имали ТИМ във Варна, е с хора на Маргините. След намесата „отгоре“ повече такива „проблеми“ нямало.

Тримата господа от най-горната снимка (босовете на ТИМ) са само инструмент на „скритите“ хора, които управляват процеса. Ако някой ще „изгори“ то това са именно тези тримата. Това е много стара схема, актуална от много години насам. Особенно актуална е за ционистите подобна система тъй като произлиза от тях, но това е друга тема.

Иво Каменов

Иво Каменов – (роден в Кричим, 22.09.1969 г., Предполагаемо състояние 197 000 000 лв) няма нищо общо с Тихина нито с манталитета на тези хора. Започнал е като шофьор на Марин Митев, но директно вербуван и подкрепян от горе, от Никола Дамянов (въпреки, че е„вкаран” от Колев). Води се за „мозъка“ на групировката. Отдава му се, особенно след като Дамянов го е научил на всичко „от-до“.  Да не забравяме, че Химимпорт  на времето е било едно от най-печелившите български предприятия, а Дамянов е бил основният фактор там. След промените ТИМ взимат курс към САЩ (чрез Марк Рич) и не без подкрепата на ционистки капитали трупат слава, пари и имидж. Всяка една по сериозна „схема“ минава през Каменов. Почти всички международни контакти също.

 

Малка справка: Никола Дамянов е роден през 1940 г. в Македония. Той е един от фактическите водачи на ТИМ, които остават на заден план. През 1912 г. семейството му напуска България. По неизвестни причини баща му е убит от комунистите. Дамянов завършва Химическия факултет на Софийския университет и работи там като преподавател. По-късно се прехвърля в бранша за добив и преработка на розово масло, а след това се премества в „Химимпорт“. Тук се издига до заместник търговски директор. Заради различни афери обаче е уволнен. Назначават го в Министерството на химическата промишленост, където работи до 1984 г. През 80-те години Главно следствено управление в България проучва Дамянов. След като се жени за канадска гражданка, му разрешават да напусне България и той се установява в Англия, където започва работа във фирма за опаковки. Заедно с един англичанин основава фирма „Дарик“ и доставя на Балканите поточни линии за опаковане. През 1991 г. се прехвърля в търговията с химически и нефтени продукти и става представител на „Филип Брадърс“ за България. По-късно постъпва във фирма „Маркович“ и е нещо като неофициален представител на Марк Рич в България. След време се премества във фирма „Марк Рич“, която доставя суров петрол за рафинерията „Нефтохим“ в Бургас. През 90-те години Дамянов посредничи при контактите между

Нека продължим с Иво Каменов, за когото е известно на голяма част от варненци, че си „пада“ по момичета близначки и тризначки, това му е слабост, колкото и глупаво да ви изглежда. Дори може да се каже, че е болен на тази тема. След като „минат“ през него, обича да им подарява по една кола за да си затварят устите (след „срещите“ им разбира се).
Участия във фирми     Химимпорт инвест, ЦКБ, ЦКБ асет менаджмент, Зърнени храни- България, Проучване и добив на нефт и газ, Българско речно плаване, КРЗ одесос, ТИМ, ТИМ кар, Ариел ТВ, Мустанг холдинг, ИКГ ЕООД, ТИМ клуб, ЗПАД Армеец, и много други
Участия в публични компании     Химимпорт – непряко притежава около 24% на стойност около 138 500 000 лв.
Марк Рич – мултимилиардера с американско, израелско и испанско гражданство.

Марк Рич – мултимилиардера с американско, израелско и испанско гражданство.

ТИМ имат сериозен бизнес в Македония. Имат редица големи проекти там. Основната причина за тези проекти е Дамянов, защото самият той е лично обвързан с Македония, нали там е роден. Точно чрез Дамянов е започнала връзката на ТИМ с Марк Рич, както се спомена вече – химичните далавери, нефта, финансови потоци и т.н. И до ден днешен например, сина на Дамянов няма НИКАКВА ПРЕДСТАВА кой точно е бил баща му. Толкова много е засекретено всичко около този човек! За Рич, този евреин е еизвестен американски бизнесмен, обвинен в данъчни измами и организирана престъпна дейност, заради което напуска САЩ и се установява в Швейцария. Амнистиран през 2001 г. от президента Клинтън, след като е направил щедри дарения за неговата администрация. Досещайте се. Също и първите големи сделки на ТИМ с износ на пшеница са свързани с Марк Рич. Той е директно свързан преди и след перестройката с КГБ, но не е много известно каква роля играе, най-вероятно е един от многото замесени в прехода и разпада на СССР.

Марин Митев – (Роден във Варна на 10.05.1957 г., женен, Предполагаемо състояние 194 000 000 лв)  силовата фигура. Отговаря за Варна и региона. Всички глупости и „схеми“ в региона са негово дело. От изнудвания, побоища, рекет, до заведенията и хотелите в региона. Не случайно, когато „купиха“ (отивайки с „чета“ от 30 джипа с „добре сложени момчета“ – разбирайте мутри) най-големите зърнопроизводители (слагайки ръка на ключов сектор) в Добричко, никой дори и не посмя да им се противопостави. Просто защото „показно“ бяха решени някои проблеми на местно ниво – разбирате как нали?. Питайте някои хора от този регион за ТИМ и гледайте реакциите им. Като цяло този индивид е изключително нагъл и безскрупулен. Масов убиец още от времето на Тихина. Дори и охраните му го мразят, но имат огромен респект от него – разбирайте под това, че ги е страх от него. Той просто не е човек като всички вас, но е идеален за силова фигура в такава престъпна групировка. Нищо, ама нищо важно и значимо не се случва във Варна без негово знание и „благословия“. Естествено те не се занимават на дребно ….. за магазинче на пазара никой нищо няма да ви каже (естествено трябва да се охранява от ТИМ СОТ), но за нещо по-сериозно нормален човек няма шанс да се развие и успее финансово в живота.
Участия във фирми     Химимпорт инвест, ЦКБ, ЦКБ асет менаджмент, Зърнени храни- България, Проучване и добив на нефт и газ, Българско речно плаване, КРЗ одесос, ТИМ, ТИМ кар, Алея Първа, Мустанг холдинг, Черно море Варна, ТИМ клуб, и много други
Участия в публични компании     Химимпорт – непряко притежава около 24% на стойност около 138 500 000 лв.
 

Тихомир Митев – (роден Варна на 10.10.1958 г. Предполагаемо състояние – 133 000 000 лв) той е най-подценяваната личност от тримата в групировката. Изключително важен факт е, че този човек е един от най-важните в Тихина на времето. Участвал в безброй топ секретни акции. Доказан „тюлен“. От създаването на ТИМ той отговаря за разузнаването. Огромен по значимост сектор. ТИМ са нищо без него и информацията му. Той е човека в основата на ЦКБ. Ходи с 1-2-ма души охрана, дори и без бронирана кола. Най-голямата „лисица“ от всички е точно той. Никой нищо не говори за него, а той дърпа множество лостове и контролира огромно влияние и интереси. Привидно най-маловажната личност от тримата – реално, един от най-важните. Относно финансовата част той е по-безскрупулен и от Марин Митев (между другото те двамата нямат абсолютно никаква роднинска връзка, както пишат американците в техните доклади – най-вероятно е била една от грешките на техните шпиони).
Участия във фирми     Химимпорт инвест, МИ-5 ООД, Елпромтрейд, ВИ ТИ СИ АД,Порт Балчик, Хемус еър, България Еър, Българска корабна компания, Химимпорт-Петрол Варна, ТИМ, ТИМ кар, ТИМ клуб, ЦБА асет мениджмънт, Маяк КМ и много други
Участия в публични компании     Химимпорт – непряко притежава около 18% на стойност около 104 000 000 лв., ЦКБ, Проучване и добив на нефт и газ. Българско речно плаване.

 

Ивелина Шабан (ПРЕОТСТЪПЕНАТА ДЪРЖАВА), мъжът и Ерджан Шабан е тясно свързан с ТИМ. Той е бивш техен телохраител от 90-те години, върнат е във Варна от родната си Турция и му е поверен местен пост. Също както е станало и със шефа на Армеец….за благодарост….типична тяхна тактика, мутри охранители след години получават „вярна“ служба на даден някакъв пост в някоя фирма. Същия този Ерджан Шабан (мъжът на Ивелина Шабан, от снимката горе), започна да бие футболния съдия Антон Генов преди време след един мач на техният отбор Черно море – отбор на ТИМ. След това пребиване разбира се нямаше нито замесена полиция, прокуратура, следствие и въобще никакви законни действия не се предприеха – досещайте се защо!

Между другото да знаете, че Бойко Борисов началото на миналата година направи „подарък“ на ТИМ кръщавайки най-голямата спортна зала на София с името „Арена Армеец„,  погледнете им сайта и отгоре името. Застрахователната компания “Арме­ец” (респективно ТИМ) сложи името си с големи букви върху най-голямата спортна зала в София срещу нищожната сума от 1,08 млн. лева спонсорство за година. Това са нищожни пари за такава грандиозна реклама, изчисляват възму­тени експерти. Те при­помнят, че залата е погълнала над 90-те мили­она лева от бюджета, но въпреки това не носи името на известен бъл­гарин, а на „застрахователите“ от Варна. Дали с това да не помислим над връзките с Борисов и ТИМ? Може би!
Нека пак се върнем на Шабан. Господин Шабан се води и един от директорите във „ФК“ Черно Море. Черно Море е единствения „български футболен клуб“ – участвал в договорки, доказано е от УЕФА. Друг няма. Това е и начина на издръжка на „отбора“. Отделно този „отбор“ е параван за великата измама Спортен комплекс Варна. Измама идентична като тази в стила на Алея Първа. Общината им подари стадион Юрий Гагарин + мнооого декари около стадиона (това са ТОП места в града). Те ги продадоха, усвоиха парите, събориха стадиона, спечелиха от тоновете инертен материал (всички знаем как се строеше по времето на коминузма). Това са все неща, за които никой не говори (само феновете на Спартак Варна). Отделно с Черно Море вървят около 112 декара земи на други места във Варна. Сега всички тези земи (с много малко изключения) са оползотворени от ТИМ. Дума не се е чуло по темата НИКЪДЕ.  Отделно обещанията за нов „грандиозен“ градски стадион на Варна са пълни глупости. Първо – обещават ВСЯКА година, а резултата е един гьол. Второ там НИКОГА не са имали желание да правят стадион. Измамата с „намирането на подпочвени води“ беше замислена още в самото начало с цел да се появи „непреодолим проблем“ и мястото да се използва за друго, но НЕ за стадион. Странно как, особенно по времето на комунизма, този стадион се пръскаше по шевовете и никога никакъв проблем не е имало. Още една малка подробност. Със закупуването на Черно Море , пардон подаряването (защото този отбор е бивша собственост на предшествениците им от Мултигруп, ТИМ го взимат за 0 лева), те си осигуряват половин Варна (фенска маса). Другата половина, а именно Спартак Варна, те напълно и тотално унищожиха за няколко години. Всичко е една добре замаскирана схема с хора, които им се отчитат постоянно. Отделно, измамата Спортен комплекс Варна е още по-нагла, понеже те присвоиха изключително емблематичен стадион и периферия, която е на ВАРНА. Не е нито на Черно Море, нито на Спартак. Този стадион, както и земите около него никога не са били с клубна пристрастност. НИ-КО-ГА. Но те като „милеещи за варненският футбол„, собственици на ЕДИНИЯТ футболен отбор, откраднаха стадиона и земите. Друго по темата. Реновираха с ЕВРО ПАРИ, стадиончето в Младост. Обаче типично в техен стил и лакомията им, сега който иска да си направи и едно кросче там, плаща……лев на час!!!!
Ерджан Шабан

 

През 2009-та година ТИМ бяха в много тежко финансово положение, породено от кризата. Колкото и невероятно да ви се струва драги читатели това е ИСТИНА, която никой няма да ви каже, нито пък да напише някъде. Трябваха им свежи пари, които те нямаше как да намерят. Нито от БНБ (с които са в тесни връзки), нито от Русия, нито от ционистите. От никъде. От там тръгнаха и част от проблемите им. Знаете ли какво стана? Те получиха огромен кредит от BNP Paribas. Същата тази банка която „кредитира“ нашата държава по атомните проекти. Става дума за огромни пари. Лицето което преговаряше с ТИМ се казва Георги Христосков (изминал цялата стълбичка в тази банка – от най-ниско ниво до ген. директор на банката). В този момент този човек НЕ беше на длъжност в тази банка, но отговаряше за всички договорки с т.н. „тъмни субекти„. Интересна връзка нали? Същата тази банка, която дава пари за „легалното крадене“ чрез схемата БГ АЕЦ, кредитира и ТИМ!!! След няколко такива сделки и „доказване на лоялност“, този човек от няколко години е на най-високо ниво в офиса на тази банка в Женева!!! Странно нали? За Георги Христосков  се намира лесно следната информация: (магистър по международни икономически отношения). Външен консултант по инвестиционно банкиране. Той отговаря за проектното финансиране на проекти свързани с възобновяеми енергийни източници. Притежава 14 години опит като висш банков служител в 2 от водещите световни банки ING и BNP Paribas. Работил е като старши банкер енергийно финансиране в BNP Paribas и ръководител работа с клиенти в ING. Има специализации по проектно финансиране на енергийни проекти, експортно финансиране, стокови кредити и др.

Юрген Рот наистина разследваше ТИМ. При това много сериозно и истински. Имал е ПОНЕ ТРИ срещи с Иво Каменов. А Тихомир Митев му е изпратил още на времето „предупреждение“.  ТИМ имат информация за Рот и негов корупционен скандал, потулен от немците много отдавна. Това още повече е насъскало Рот, но са се разбрали някак си.

 

В заключение, което искаме да ви споделим е, че тези тримата от ТИМ, „босовете“ са просто подставени лица, „пионки“. Във всеки един момент ако бъдат убити, премахнати, „уволнени“ и т.н. чакат ДВЕ ГРУПИ от по ТРИМА ДРУГИ, които са напълно наясно със 100% от схемите (защото и те работят паралелно по тях) , и по този начин всичко ще си продължи по старо му.

Кеворк Кеворкян им е една от връзките с медиите,  той им е и съсед, както знаете мнозина.  Венелина Гочева също е получавала куфарчета с парички, както и ужасно много други журналисти. Има много не-вярна информация в Интернет, която именно е продиктувана от ТИМ и техните „отряди“ журналисти, тролове и т.н., затова можете да видите как ги защитават някои и да им се чудите, защо по-дяволите някой ще защитава престъпна организация? Да, ТИМ контролират този процес от много отдавна, всичко е с цел „объркване“ на общественото мнение. На времето, за да си осигурят медийния контрол над Варна, посредством проекта им М-Сат, ПОКАЗНО, на центъра на Морската градина, отрязаха ухото на единственият човек, който им се опълчи. Сравнително възрастен, изключителен професионалист и човечен, журналист на висок местен пост …… отзвук почти нямаше, всичко се покри, човека едвам се възстанови!!!

Както виждате схемите са много, без съмнение тази статия обхваща един много малък процент от всичко около ТИМ.

 

0 0 votes
Article Rating
2 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Нищо общо
Нищо общо
6 години по-рано

Жалки опити да се блесне с поредната доза разкрития от една торба анонимници… Не ви се получава изобщо.

Кирилов
Кирилов
6 години по-рано

За тази помия трябва да бъде повдигнато дело за клевета на автора от засегнатите лица. 90% от написаното няма връзка с действителността, дори дадите на раждане са объркани.