Недялко Москов в „От воле“: За възхода на Несебър, за Левски, ЦСКА-София и битката за БФС

0

Президентът на Несебър – Недялко Москов – стана първият гост в новото студио на KotaSport TV! С него бе дадено началото и на новото предаване на KotaSport.com – „От воле“. В предаването ще гостуват както известни личности от сферата на спорта, така и фенове. Очаквайте още куп интересни събеседници в „От воле“ на KotaSport.com.

Както винаги, Недялко Москов бе прям и говори точно това, което мисли. Той разкри как се стигна до пролетния възход на Несебър, който от борещ се за изпадане, през втората част от първенството на Трета лига – Югоизток е на второ място по точков актив, след Левски (Кримовград).

Силният „човек“ на „делфините“ коментира и актуалните събития в родния футбол, като по-широко застъпени бяха темите с Левски, ЦСКА-София и предстоящият финал за Купата между големите съперници. Не бе пропусната и битката за БФС между Борислав Михайлов и Димитър Бербатов.

Вижте цялото предаване в прикачения видеофайл или в Youtube канала на KotaSport.com. Може да се абонирате напълно безплатно за канала на KotaSport.com в Youtube и да гледате още авторски предавания, интервюта, мачове от Трета лига и приятелски двубои на живо, репортажи и още много интересни видеоматериали ТУК!