Недялко Москов: Ще участвам в „Левски на Левскарите“ и ще докарам още 200 човека! Сираков е положително настроен

0

Преди дни на стадион „Георги Аспарухов“ беше учредено сдружение с нестопанска цел „Левски на Левскарите“. По този начин беше дадено началото на дългоочакваното общолевскарско сдружение, което да обедини „сините“ привърженици и да гарантира бъдещето на клуба.

Президентът на Несебър – Недялко Москов, който никога не е криел привързаността си към Левски – гостува в новото предаване на KotaSport.com – „От воле“. Той разкри, че категорично одобрява учредяването на сдружението. Освен това, футболният бос заяви, че не само ще участва в него, заедно със съпругата си и двете си деца, но и ще доведе със себе си още 200 човека.

„Страхотна идея, няма по-хубава от нея. 15 лева на месец са доста малко за доста левскари, които могат да си го позволят. Скоро се видях с г-н Сираков. Той доста положително настроен към тази идея, аз – също.

Не само ще участвам, а на г-н Сираков ще му гарантирам 200 човека, които ще накарам да участват. Като личност, която има позиции, имам приятели левскари, ще ги убедя да участват. Аз и моето семейство ще участваме. И ще намеря 200 човека. Това трябва да направи всеки левскар, във всеки регион. Няма по-хубава идея. Отиваме, гласуваме, отиваме на изборите, както е Барселона. Там например, ако 10000 души осигуряват 2 милиона, президентът, който са избрали, трябва да осигури също 2 милиона. Така искат да го направят и в Левски. Страхотна идея. Колкото по-бързо стане, толкова по-добре. 15 лева на месец са нищо“, коментира Недялко Москов.

Силният човек на Несебър сподели мнението си и за предстоящия финал за Купата, в който Левски се изправя срещу ЦСКА-София.

„В момента всичко е прекалено розово в Левски, което ме притеснява най-много. Когато единия отбор го смятат за фаворит, другият побеждава. Станимир Стоилов е стъпил на земята и знае, че има още доста работа. Имайте предвид, че това ще бъде един мач, че чужденците на ЦСКА не толкова слаби, колкото искат да ги изкарат, а те имат и бонуси за Купа. Това ще е един мач пред пълен стадион. Нищо не се знае. Не искам да давам прогнози. Надявам се Купата да е в Левски – това е отборът, който обичам най-много“, заяви още Москов в студиото на „От воле“ на KotaSport.com.

Какво още каза Недялко Москов за Левски, а също за ЦСКА-София, битката за БФС и възхода на Несебър? Абонирайте се напълно безплатно за Youtube канала на KotaSport.com и вижте ТУК! Вижте още авторски предавания, интервюта, репоратжи, излъчвания на живо на двубои от Трета лига и контролния срещи, както и още много интересни видеа.