Недялко Москов: Ще е несериозно втора година да откажем Втора лига! Няма да правя гръмки неща

0
nesebar septemvri (7)

Президентът на Несебър – Недялко Москов – логично бе щастлив от първото място на „делфините“ в Трета лига – Югоизток, което им осигури промоция за Втора лига. Шефът на морския клуб заяви, че този път, за разлика от миналия сезон, отборът няма да откаже участие и ще се завърне в професионалния футбол.

„Засега всичко върви към участие във Втора лига. Няма връщане назад. Ще търся средства. Това е моята работа – да ги намеря. Виждате какъв отбор имаме – ще е несериозно втора година да откажем, да не влезем във Втора лига. Имаме страхотен отбор“, каза Москов пред KotaSport.com.

„Към днешна дата имаме добър бюджет. Ако получим още малко подкрепа от общината, ще можем да участваме във Втора лига. Имаме в момента някакви дребни пари, които няма да ни стигнат. Видяхте колко хора имаше на стадиона, децата от школата ме питат – длъжен съм да ги погледна в очите и да им кажа, че ще участваме във Втора лига – няма връщане назад. Предстои среща с кмета и общинските съветници. Градоначалникът винаги е бил положително настроен към нас. Надявам се, че всичко ще е наред. Знае, че съм разумен. Няма да правя гръмки неща. Ще запазя тези млади момчета и ще надградя с още млади“, допълни ръководителят на Несебър.

„Не мога да кажа, че беше трудно. По-скоро вече всички знаеха, че сме много по-силният отбор. Навсякъде срещахме сериозна съпротива, мотивирани отбори, може би от втори и трети страни. Затова беше малко по-трудно, но нашият отбор беше най-добрият, най-класният, имаме страхотни момчета и страхотен треньор, който се справи чудесно. Винаги съм вярвал в треньорите, в отбора и моите сили като организатор, като президент“, каза още Москов.

Цялото интервю с Недялко Москов може да видите в прикачения файл или в Youtube канала на KotaSport.com – ТУК!