Недялко Москов с топовен залп към съдия

0
nesebar septemvri (7)


Президентът на Несебър Недялко Москов не скри разочарованието си след поражението с 1:2 от Гигант в Съединение. Той призна, че отборът е загубил заслужено, тъй като е направил непростими грешки.

Москов не подмина темата със съдиите и разкри, че ще направи всичко възможно, реферът от днешния мач да не свири повече на Несебър.

„Това са двата най-добри отбора, въпреки че други имат повече точки на този етап. Игра се един страхотен мач, особено първото полувреме. Втората част Гигант беше по-добър и заслужено стигна до победата. Направихме сериозни грешки, всичко се обърка. Загубихме заслужено. Не може да играем 45 минути и да спечелим този мач.

Проблемът не беше защитата, а средната линия. Всички футболисти в средата на терена се криеха от топката и не искаха да играят с нея. Не мога да си обясня защо не направихме смени в средната третина. Ако можех, щях да сменя всички вътрешни халфове.

Спартак (Пловдив) побеждава, явно играят добре. Тепърва предстоят важните мачове, имаме доста контузени. Ще се борим докрай да спечелим максимално точки. Ще направим мащабна селекция през зимата.

Миналата година бюджетът ни не беше достатъчен за Втора лига. След Нова година ще ни гласуват нов бюджет, ще поискам по-добри условия за футболистите. Отборът играе добре, като изключим днешното второ полувреме.

Притеснява ме, че в пореден мач виждам слаби съдии. Този съдия вече стана за смях пред цяла България, като ни отмени чист гол. Днес 6 минути преди края виждам, че той показва 3 минути продължение. За мен това е жалко. Не искам да виждам този съдия да свири на нашия отбор. Това момче няма ниво заникъде. Не заслужава уважение. Аз жалби не пиша, отдавна съм спрял тези неща. Няма да го допусна да свири наши мачове“, сподели Москов пред Sportal TV.