„Назначиха“ Нойзи за директор в Левски

0

Левски бе атакуван с нов слух вчера в навечерието на гостуването на Лудогорец. Този път там „назначиха“ директор, пише „Меридиан мач“. Известният журналист и привърженик на тима Ивайло Цветков – Нойзи щял да бъде административен шеф от новото първенство. Както е известно, очаква се през лятото на „Герена“ да настъпят сериозни промени на ръководно ниво. Твърди се, че изпълнителният директор Павел Колев ще подмени изцяло администрацията, както и други важни звена в клуба.

„Без коментар!“, отсече Колев за възможността да работи с Нойзи. Последният никога не е крил, че е привърженик на „сините“, а освен това е известен и с пристрaстията си към Челси, които демонстрира като гост в студията на Диема.

Павел Колев остави и без коментар появилата се информация, че Левски е прехвърлил дълговете за Сектор А на фирмата „Ние сме Левски“, която е създадена през 2017
година и се води, че е управлявана от бившите шефове Диана Иванова и Красимир Иванов. Така задълженията нямало да пречат на дружеството. Специалисти твърдят, че при такъв ход няма нищо нередно, защото може да стане само със съгласието кредиторите.