„Назначиха“ Нойзи за директор в Левски

0

Левски бе атакуван с нов слух вчера в навечерието на гостуването на Лудогорец. Този път там „назначиха“ директор, пише „Меридиан мач“. Известният журналист и привърженик на тима Ивайло Цветков – Нойзи щял да бъде административен шеф от новото първенство. Както е известно, очаква се през лятото на „Герена“ да настъпят сериозни промени на ръководно ниво. Твърди се, че изпълнителният директор Павел Колев ще подмени изцяло администрацията, както и други важни звена в клуба.

„Без коментар!“, отсече Колев за възможността да работи с Нойзи. Последният никога не е крил, че е привърженик на „сините“, а освен това е известен и с пристрaстията си към Челси, които демонстрира като гост в студията на Диема.

Павел Колев остави и без коментар появилата се информация, че Левски е прехвърлил дълговете за Сектор А на фирмата „Ние сме Левски“, която е създадена през 2017
година и се води, че е управлявана от бившите шефове Диана Иванова и Красимир Иванов. Така задълженията нямало да пречат на дружеството. Специалисти твърдят, че при такъв ход няма нищо нередно, защото може да стане само със съгласието кредиторите.

Оставете коментар

avatar
2000
 
  Абонирай се  
Известие от