Найденов със светкавична контра на Божков: Чисто луд, манипулира долно! Надмина себе си като лъжец!

0
-
-

Финансовият благодетел на ЦСКА 1948 – Цветомир Найденов – не закъсня с реакцията си срещу поста на Васил Божков във Фейсбук. Ето какво написа собственикът на Efbet, без редакторска намеса:

Пак се оказах прав !!!!!!!! “ Калина” няма нищо съществено като доказателство срещу който и да е от Държавната администрация. Васил Божков – Черепа днес вече надмина себе си като лъжец : показа паметна записка между двама бизнесмени за договорка за търговски отношения между две частни компании и така се опитва да замеси Държавата ???? Черепа е чисто луд! Като го докарат, 100 % ще пледира невменяемост, заклевам се! Това беше поредната тъпотия от Национлания Оперативен Щаб на Лъжата ръководен от Васил Божков – Черепа, който вече омръзна на всички на третия ден. Евала, Череп! Много си некадърен, неграмотен и пишеш ужасно грозно!

Черепа как долно манипулира …. това е някакъв кошмар, честно. Да каже колко е плащал на Нова Тв преди Домусчиев, когато собственици бяха шведите? И тогава ли някой го е натискал? Има ли паметна записка и със собственика на МTG? Сега ще споделя една малка тайна : старият рекламен договор с НОВА ТВ също е бил на подобна сума, че даже и още повече… ( над 20 млн годишно) тогава Краля на Швеция ли те е натискал да подписваш такъв договор, а Череп лъжлив? 😂
Договорка между две частни фирми за реклама и при спзване законите на Република България се изкарва като рекет, като само преди година си плащал за същата реклама с 30 % повече …. всичко наред ли е с теб, Череп?! WTF ???

loading...