Найден Найденов: Готвим се за битка

0
NAIDEN

Волейболистите на Нефтохимик 2010 (Бургас) са в сръбския град Нови Сад, където гостуват на местния Младост в мач-реванш от втория предварителен кръг на Шампионската лига. Двубоят е утре, 31 октомври и започва в 21:30 ч (б.в). В първия мач в Бургас, родният първенец отстъпи на сърбите с 2:3 гейма и се нуждае задължително от победа в реванша за да продължи напред. При успех на бургазлии с 3:2 гейма ще се стигне до Златен гейм, който е на сръбска земя. Ето какво каза треньорът на Нефтохимик 2010 Найден Найденов преди утрешния сблъсък.

„Всички сме здрави и сме настроени за битка. След победата над Марек Юнион Ивкони в неделя, във втория кръг на Суперлигата има малко по-голямо спокойствие в състава. Нуждаехме се от този успех и се радвам, че го постигнахме категорично“.

„Сега излизаме срещу Младост с настройка за победа. Видя се, че можем да преодолеем сръбския тим. Трябва ни обаче концентрация! Ако я запазим в решителните моменти, ако устоим на напрежението и покажем решителност, вярвам, че имаме сили да се поздравим с успех, независимо, че и Златния гейм е в Нови Сад. Надявам се на победа и да продължим напред в третия кръг на Шампионската лига“.