Национал избяга от Беласица, преметна Кокала и отиде в Пирин (Бл)

1
-

Юношата на Беласица Костадин Николов се присъедини към напусналите и освободени до момента 15 футболисти на клуба. Юношеският национал изигра много успешни мачове за тима от Петрич, като партньор на Атанас Димитров в отбраната на тима. Изненадващо Костадин Николов се оказа ненужен и след куп разпри беше пратен да тренира с юношите старша възраст на клуба. Виждайки, че там не го очаква нищо добро, той бе забелязан от треньорския щаб на Вихрен, където направи няколко занимания. Новият наставник на тима от Сандански Емил Велев – Кокала сподели, че Николов има качества и искал да го картотекира, но по неизвестни за него причини не се е явил в уречения ден, за да бъде сторено това.

„Видях младия петрички талант миналата сряда с отбора на Пирин ІІ в мача за купата на АФЛ. На въпроса ми защо не се яви в уречения ден, за да бъде картотекиран и играе в мъжкия отбор на Вихрен, той отговори, че вече е футболист на Пирин Благоевград и на първо време ще играе за втория отбор на благоевградския клуб в ЮЗ трета лига”, сподели Емил Велев, цитиран от „Новспорт“.

Информацията бе потвърдена и от самия футболист, който е силно огорчен от отношението на Георги Петров и Саша Симонович към него и е напуснал родния си отбор с мъка на сърцето, след като не бе правилно оценен.

0 0 votes
Article Rating
1 Comment
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Валентин
Валентин
2 години по-рано

Този пумияр има психически отклонения. Вдигна се на бунт срещу ръководството и треньора защото, видиш ли, игра само 20 минути в първата контрола на отбора. Тежка шизофрения има той и тази птицечовка баща му. Такъв лайнар като този не съществува просто. Никой не го иска тука на този шизофреник.