Наставникът на Спартак след 1:7: Доста е тежка ситуацията! Имаме задължения…

0

Старши треньорът на Спартак (Плевен) – Петър Ванков, коментира ситуацията в клуба след катастрофалната загуба от ЦСКА 1948 с 1:7.

„Доста е тежка ситуацията в нашия клуб, няма какво да се лъжем. Имаме задължения от първия полусезон, които не са изчистени. Уверения има, че ще бъдат изчистени, но никой не знае кога. Това е големият проблем. Трудно се работи в такава обстановка. Доста трудно ще ни бъде, но няма да се предадем.

Абсолютно заслужена победа за тях. Бяхме дошли да се затворим, колкото е възможно по-дълго и чакахме нашите възможности да дойдат на контраатака. Получи се до първия гол, който падна при статично положение. След една минута падна вторият гол, което пречупи нашите футболисти. Те паднаха психически. След втория гол е много трудно да се играе, при положение, че ЦСКА през целия мач контролираше мача, търсеше победата и заслужено победи. Класата си каза думата, те имат доста добри индивидуални футболисти, което натежава.

Единственото положително видях в защита, доста компактно стояхме и добре се защитаваше до първия гол. Ние не можехме да задържаме топката, което е голям проблем за нас. Не сме добре подготвени“, коментира Петър Ванков. Той разкри, че през седмицата ще има проверка на стадиона на тима и се надява да получат лиценз, за да могат да домакинстват в Плевен.