Наско Сираков: Palms Bet подаде ръка в най-тежкия момент, когато никой друг не искаше! Прегърнаха идеята за спасение на Левски като своя кауза

0
20230327 182919
-
-

Две години се навършват от подписването на спонсорски договор между ПФК „Левски“ и Palms Bet. В този период клубът направи решителни стъпки към стабилизирането си. Бяха изплатени огромни суми към бивши треньори, футболисти, клубове, които пряко застрашаваха лиценза за участие в България и Европа, беше спечелена и Купата на България. На няколко пъти генералният спонсор направи и огромни жестове към отбора, осигурявайки непланирани средства за трансфери, като тези на Джевад Ел Джемили и Роналдо, които са основни фигури в момента.

„Благодарен съм на Palms Bet за подкрепата към „Левски“. Те подадоха ръка на клуба в най-тежкия момент, когато никой друг не искаше да помогне и прегърнаха идеята за спасение на „Левски“ като своя кауза. Благодарение на тях в момента клубът е стабилен финансово, а това се отразява и на прекрасното представяне на отбора, който върви изцяло във възходяща линия“, сподели мажоритарният собственик на клуба Наско Сираков.

loading...