Напрежението в Пирин (Бл) ескалира, скандалите се разрастват

0
Снимка: fcpirin.com

Напрежението в Пирин (Бл) расте с всеки изминал ден. След като шефовете на „орлетата“ бяха обвинени от бившия член на Борда на директорите на клуба и административен директор – Велислав Елезов – в това, че искат да изгонят Данийл Кондраков и Владимир Медвед, сега бившият наставник на тима – Радослав Митревски направи нови разкрития. Той заяви, че подобна е ситуацията с халфа Аюб Абу и нападателя Уго Комано, като при тях изглежда има и политическа нотка.

„Не, не са само Кондраков и Медвед има и други играчи, на които не плащат, защото според тях тези футболисти симпатизират на друг(и) кандидат кметове. Докато бях старши треньор на отбора господата Дафинов (б.р. – управител на клуба) и Петрунов (б.р. – спортен директор) преди да ме уволнят на два пъти ме привикваха в кабинета на изпълнителния директор и ми казваха, че трябва да изгоня Комано, и аз ги попитах, какви са им мотивите и те ми отговориха, че Манолев (б.р. – бивш президент) го е докарал. Аз им се изсмях и им казах, че докато съм треньор, няма да изгоня никой политически. Друг случай, в който на тренировка играчите Аюб Абу и Владимир Медвед се сдърпаха и след нея в треньорската стая влиза г-н Дафинов и ми казва Аюб да си събира багажа, но му казах да си гледа неговите задължения. Уточнявам, че Абу също е доведен от Манолев, но без комисионна“, написа Митревски под публикацията на Елезов.

bez ime

„Никога в живота си не съм виждал такава простотия… Как може по време на сезона да преследваш и малтретираш собствените си играчи. Какво са виновни момчетата, че са постоянно лъгани? Въпреки всичко решиха да останат, и да играят за отбора. Обвинявани са, че са си говорели с мен, заплашвани и карани да мислят за всичко друго, но не и за това, което трябва да правят. Затова ли ни забраниха през целия трансферен прозорец да взимаме играчи и селекцията да се прави до 7- мия кръг? Явно чули, че при трансфери се взимало комисионни. За два трансферни прозореца при нас Пирин е дал 0 лева комисионна! А сега искаме да изгоним колкото се може повече, за да вземем новички“, написа пък бившият спортен директор в клуба Петър Занев по адрес на ръководството.

bez ime1