На „Лаута“ тестват халф от Локо (Сф) и юноша на Левски

0
Снимка: lokomotivpd.com
-
-

Няколко млади футболисти ще пристигнат на проби в Локомотив Пловдив в духа на наложената от Христо Крушарски политика за даване шанс на младите. Единият от тези, които ще се пробват да убедят треньора Александър Тунчев в своя потенциал, е разтрогналият наскоро с Локо София Христо Иванов. Той е роден на 5 декември 2000 г. и преди да отиде в „Надежда“, премина през школата на Славия, Спартак Вн, Спортист Своге и Септември Симитли. Той е халф и е опция за десния фланг, където след решението на Николай Николаев да приеме да бъде преотстъпен в Царско село, на „Лаута“ нямат вариант за резерва на Бирсент Карагарен.

Другият, за когото „Мач Телеграф“ разбра, че се чака в Пловдив днес, идва от Нефтохимик. Става въпрос за Делян Иванов. Той е роден на 26 септември 2000 година и е започнал да тренира футбол в школата на Левски. След това Дени, който е защитник, но може да подсили и в халфовата линия, е преминал през академиите на
португалския Боавища и италианските ФК Фолгоре Каратезе и ФК Лупарензе, преди през миналата година да се озове в Бургас.

Единственият сигурен нов, който ще се присъедини към Локо Пд днес, е нападателят Ивайло Димитров-Косъма. Той ще замени в състава напусналия Александър Иванов и ще се конкурира за място в атаката.

Заниманието е насрочено за 14.30 часа, а преди това треньорът Александър Тунчев ще говори пред медиите.

loading...