На „Герена“ стартират ранни преговори с каре основни футболисти

0
marin petkov djavad el djemili
-
-

Лятото на 2025 година е далеч за мнозина, но не и за шефовете на Левски. Те ще стартират рано-рано преговори с четирима играчи, чиито договори изтичат тогава. Става Въпрос за каре от най-обещаващите футболисти на „Герена“ – Пламен Андреев, Марин Петков, Асен Митков и Джавад Ел Джемили. Първите трима може и да нямат 20 години, но са твърди титуляри на „Герена“. Испанецът с марокански корени пък е конкурент за Рикардиньо за голмайстор номер 1 на сезона. И в момента е с едни гърди пред него.

Според запознати „сините“ вече имат обеца на ухото от сагата с Жереми Петрис и Андриан Краев, която завърши неуспешно за тях. Клубът не успя да ги склони да подновят договорите си. Петрис бе продаден, макар и за скромна сума в Белгия, но Краев продължава да стои на „Герена“ заточен във втория отбор и да чака да дойде лятото, за да си намери нов дом. От Левски се надяват, че тази неприятна развръзка ще бъде избегната от останалите играчи, които решат да поставят себе си над клуба.

С договор до лятото на 2025 година е и Илиян Стефанов. Той обаче първо трябва да се възстанови от операцията, която му бе направена, а след това и да се завърне успешно в игра. После „сините“ ще решат дали да го задържат, или не. Стефанов стана герой с попадението си на финала с ЦСКА-София в турнира за Купата на България, но след това настъпи сериозен спад в кариерата му./ „Мач Телеграф“

Левски продава голмайстора си