Муай тай шампионката Теодора Кирилова: Очаквайте големи новини

Teodora Kirilova Muay Thai
-
-

Водещата българска състезателка в кикбокса и муай тай Теодора Кирилова загатна за големи новини, свързани с нейната кариера. След серия от победи тя попадна в полезрението на международни мениджъри. Това е причината следващата битка на световната и европейска шампионка срещу Елена Гогин (Исп) да бъде изключително важна. Двубоят е на 3 юни във Варна на шоуто Pro Fight.

„След последните няколко мача с нас се свързаха няколко международни мениджъри. Начина по който победих Фунда Алкайс, Синди Силвестре и Мелиса Мендес им е направил силно впечатление – разказа Теодора Кирилова за Спортната джунгла. – В процес на проговори сме и се надявам на големи новини. За да те викнат навън на високо ниво, освен мениджърите е нужно да покажеш качества, постоянство и израстване в играта. Надявам се скоро да избухна с информация.“

Кирилова е получавала и в миналото предложения за бой в чужбина.

„Условията бяха леко казано смешни на фона на това , което искат опонентките ми на мач с мен в България“, допълни тя.

 

Българката разкри, че подготовката за сблъсъка с Гогин е била тежка, но за щастие този път контузии не е имало.

„Отново наблегнах на своята функционалност, защото в мачове на такова ниво, тя е от изключително значение – добави Теодора Кирилов. – Знам, че е малко по- висока от мен. Нормален гард. Всичко останало е гледал Марио и съответно е изготвил тактиката да неутрализирам силните й страни за да мога да наложа своя стил на игра отново по възможно най- добрия начин.

Българката очаква агресивна игра от испанката.

„На профи ринга повечето състезатели залагат на агресивния стил. Той е един от критериите, които съдиите оценяват. Няма да играе дефанзивно. Сигурна съм, че е готова за тежка битка.

Източник: Jungle.bg

loading...