Муай тай боецът на СК Аргус Никола Вълков дебютира на профи-ринга в MAX FIGHT 55 днес

Nikolla Valkov 2
-

Муай тай боецът на варненския СК Аргус Никола Вълков ще направи днес своя дебют на професионалния ринг. Това ще се случи по време на галавечерта MAX FIGHT 55, която ще взриви Св. Влас.

Вълков излиза срещу далеч по-опитния от него Росен Няголов от Бургас. Двубоят е част от 5-те подгряващи срещи на атрактивната бойна карта на MAX FIGHT 55. Той ще се играе по правилата на муай тай и ще бъде 3 рунда по 3 минути в категория до 65 кг.

MAX FIGHT 55 1

Общо 5 подгряващи и 12 главни битки очакват гостите на „Амфитеатър Арена“ тази вечер. Вчера всички бойци от MAX FIGHT 55 преминаха успешно официалния кантар. Останалите срещи са:

Серги Владояну – Йордан Иванов – бокс, 66,6 кг, кат. Superwelter;

Александър Стоянов – Петър Попов – К1, 63 кг

Стоян Гаров – Кемал Кемалов – 67 кг – демонстрация, деца.

Андон Атанасов – Димитър Динев – К1, 77 кг

На ринга в 55-oто издание на MAX FIGHT се завръща любимият на феновете Симеон Кичуков – Симбата. Помориецът с внушителна визия в тежка категория вече записа няколко знакови срещи на ринга на MAXFIGHT във формат ММА. Сред имената във файт картата е и дебютант в професионалния бокс, който миналата година направи силно впечатление на специалистите с драматичното си класиране на финала на Европейското първенство по бокс за младежи.

Младежкият национал в тежка категория Кирил Борисов е братовчед на нокаутьора Борислав Велев – Рой, като по всичко личи, че влиза смело в редиците на професионалния бокс. На ринга се качва и един от най-авторитетните български боксьори в лицето на Здравко Попов.

На българския професионален ринг се завръщат звездите на СК Славия Трайчо Георгиев – Боксьора и Стефан Славчев. Георгиев излиза срещу Дилян Лазаров по правилата на бокса в кат. 70 кг, а Стефан Славчев ще се изправи срещу Мартин Колев в кат. До 61 кг.

Може да бъде изображение с 3 души и текстово съобщение

Ето и останалите атрактивни двубои:

Муай тай 65кг Диян Ангелов – Георги Спасов 3х3
ММА 67кг – Maрко Бaчу – Росен Георгиев 3х5
К1 77кг Георги Иванов – Алекс Димитров 3х3
ММА 77кг Tudor Costeniuc – Тодор Добрев 3х5
Бокс –  тежка – Кирил Борисов – Георги Георгиев  4х3
ММА 77кг – Кристиян Агапи – Антон Янчев – 3х5
Бокс – 72,6кг Omir Rodriguez – Петър Драганов – 6х3
К1 – 77кг – Константин Михайлов – Разван Барбосу – 3х3
Бокс 76,200 Здравко Попов – Яне Рантанен   6х3.
ММА – тежка  – Аря Шейх – Симеон Кичуков 3х5

„Амфитеатър Арена“ ще бъде домакин на галавечер на най-престижната бойна верига у нас MAX FIGHT за 14 път. Двубоите започват в 20.00 часа. Очаквайте подробности.