Монтана завърши сезона с победа срещу Добруджа

0
montana

Монтана закри с победа сезона. Воденият от треньора Петър Колев тим се наложи с 2:0 като гост на Добруджа Добрич. Появилите се от скамейката след почивката Денис Динев и Владислав Цеков-Каската баха точни за успеха на стадиона в черноморския курорт Албена.

Монтана беше една идея по-активен през първото полувреме и до 15-та мин. пропусна на три пъти да открие резултата. Още в първата Кевин Беманга излезе сам срещу вратаря, но не съумя да го преодолее. След него на два пъти се „отличи“ Филип Ежике. После мачът навлезе в тренировъчно темпо.

На почивката ст. треньорът на монтанци Петър Колев направи две смени като Владислав Цеков замени Фичо, а Денис Динев влезе на мястото на Никола Борисов. Осем минути след като се появи в игра Динев засече с глава центриране от корнер на Димитър Буров и не остави никакъв шанс на Георги Аргилашки. В 68-та мин. и Каската попадна в прегръдките на своите съотборници. Стивън Кирилов открадана една топка от ляво и го намери в пеналта и за Цеков не бе проблеем да я изпрати в мрежата.