Монтана започна с 15 футболисти,уреди лагер в Банско

0
montana anton ivanov
-
-

С 15 футболисти отборът на Монтана стартира днес лятната си подготовка за новия сезон. Петима от тях са нови попълнения, а други трима от новите вратарят Васил Симеонов (Арда) и привлечените от Спортист (Своге) защитници Богдан Костов и Симеон Чатов, които в края на миналата седмица играха бараж, са получили по-дълга почивка. С разрешение на ръководството на клуба по-късно към отбора ще се присъединят Антон Тунгаров, Румен Георгиев и Владислав Цеков. На проби са Божидар Владимиров и Мартин Войнов.

От ДЮШ тренировки с представителния мъжки тим започнаха вратарят Николай Томов, полузащитникът Кристиян Вълков и нападателите Ивелин Георгиев и Ивайло Тодоров. Друг от тийнейджърите Петър Атанасов ще пропусне старта на подготовка заради ангажименти с нац. отбор на България до 18 г.

Първите десет дни Монтана ще се готви на клубната си база, а след това заминава на лагер в Банско (25 юни-7 юли). В пиринския балкан монтанци ще изиграят 4 контролни срещи.

Серията проверки стартира срещу новака във Втора лига Бдин (Видин) на 23 юни, но тя е пред провал, защото новакът във Втора лига все още не е събрал отбор.

кои започнаха подготовка:

вратари: Сергей Андреев (Септември София), Николай Томов (ДЮШ);

защитници: Димитър Буров, Никола Борисов (ЦСКА 1948 II), Костадин Илиев (ЦСКА 1948 II);

полузащитници: Стефан Каменов, Александър Тодоров (Септември София), Кристиян Вълков (ДЮШ);

нападатели: Борислав Дамянов, Филип Ежике, Атанас Кехайов (Славия), Ивелин Георгиев (ДЮШ), Ивайло Тодоров (ДЮШ).

на проби:

Божидар Владимиров, Мартин Войнов

програмата:

15-24 юни – тренировки на клубната база

25 юни-7 юли – лагер в Банско

8-15 юли – тренировки на клубната база

контролни срещи:

23 юни: Монтана – Бдин (Видин)

4 проверки в Банско

loading...