Мишо Александров: Лудогорец, в който аз играх, беше доста по-сплотен

0
-

Различен е Лудогорец. Този, в който аз играх, беше доста по-сплотен. Това заяви бившият играч на „орлите“ Михаил Александров пред „Диема”.

„Не съм в съблекалнята, така че мога да говоря като зрител и човек, който си говори с хората, които са там. Няма как да имаш играчи от толкова много държави и да са задружни. Не може да се избегне. Аз като играех, имаше баланс, който помагаше на отбора“, добави настоящият играч на Арсенал Тула.

„Тази година имаме един по-силен ЦСКА. Миналия сезон ЦСКА ми харесваше. Сега правят същото, но са една идея по-силни“, каза още той.

Относно своята тежка контузия, Александров заяви:

„Вече съм близо две седмици след операция. Още съм с патериците, имам още няколко седмици с тях. След това ще работим над слабия ми крак, тъй като ще загубя доста мускулатура. После ще започна да ходя, а след това и да тичам. Превръщам се в едно бебе“.

Относно турнира Лига на нациите пък националът сподели, че трудно е разучил формата на новата надпревара.

„Доста време ми трябваше да го науча този формат. Беше ми много сложно. След това стигнах до заключението, че е доста трудно да се класираш на европейско първенство през Лигата на нациите. Това е още една възможност, но по-големите шансове на България са в квалификациите, не през Лигата на нациите“, убеден е футболистът.