Миньор Пк: Не знаехме,че Крушарски реди класирането!

0
fenove 2123 850x560
-
-

Ръководството на Миньор не остана безучастно към медийните изяви на собственика на Локомотив (Пловдив) Христо Крушарски, който нападна старши треньорът на пернишкия клуб Юрий Васев минути след победата над Рилски спортист. Самозабравилият се бизнесмен слезе на терена и връхлетя на наставника на „чуковете“ със заплахи и обиди.
„Учудени и безкрайно разочаровани сме от поведението на Христо Крушарски по времето на гостуването на отбора ни в Самоков. През целия мач въпросната особа не спря да псува футболистите ни и да подстрекава местната публика от последния ред на централната трибуна, където бе в компанията на Чавдар Цветков и Георги Иванов – Гонзо. На всичко отгоре след последния сигнал въпросният господин придружен от дебел бодигард слезе на терена да търси обяснения от старши треньорът Юрий Васев за това, че отборът му е спечелил. Ние ръководството на Миньор питаме в качеството си на какъв Крушарски дерибейства по време на футболна среща, към която клубът му Локомотив (Пловдив) няма отношение. От медиите научихме, че Крушарски щял да направи така, че Миньор да не е първи. Ами нека въпросният „футболен специалист“ ни каже, кое място ни е отредил, за да знаем и да не му разваляме пасианса.“, заявиха ръководството на пернишкия клуб.
От Миньор призовават етичната комисия на БФС да се самосезира и да разгледа скандалното поведение на самозабравилия се Крушарски.
„За поредна година в Самоков демонстрират нежелание да осигурят нармални условия за спокойното протичане на футболен мач. Ние, като ръководство на футболен клуб Миньор предприехме необходимите мерки и чрез ОДМВР – Перник, уведомихме полицията в Самоков за предстоящото пътуване на наши привърженици. Час преди срещата бяха информирани, както дежурният делегат, домакините така и отговорникът от охранителната фирма за приблизителния брой наши фенове. Хората от Рилски спортист, като организатори на спортната проява бяха длъжни да вземат адекватни мерки за нормалното протичане на двубоя“, категорични са от Миньор.