Меси и семейството му оглеждат замък близо до Париж

Нападателят на ПСЖ Лионел Меси и семейството му може да се преместят в замък близо до Париж.

Сега аржентинецът и семейството му живеят в хотел Royal Monceau. Докато Лео беше на разположение на националния отбор на Аржентина, съпругата му Антонела Рокуцо огледа няколко къщи, където те могат да се установят за постоянно.

Антонела гледаше къща в Ньой-сюр-Сен. Собственикът, след като научи, че семейство Меси се интересува от къщата, значително увеличи наема.

Тогава Антонела хареса замъка, разположен в комуната Le Vezinet. „Мадам Рокуцо ни посети. Тя няма да реши нищо, докато съпругът й не разгледа обекта. Тя постоянно казва, че всичко много й харесва и нарича замъка красив. Тя е много мила и учтива!“, каза източник, запознат със ситуацията.

Замъкът в Le Vezines се оценява на 48 милиона евро, той се намира на 15 минути от базата на ПСЖ. Общата площ на помещенията е около 2 хиляди квадратни метра.

Построена е през 1899 г., сградата разполага с 30 стаи, както и със закрит басейн, домашно кино, фитнес зала и корт за скуош.

Отбелязва се, че замъкът в Le Vezines е вдъхновен от Малък Трианон, малък дворец, разположен на територията на двореца Версай.

Наставникът на Ямбол: Не ни е страх от Арда

 

loading...
предишна статияБайерн иска да удължи договора си с нападател
Следваща статияУжасяващ терен дебне ЦСКА-София в Пазарджик