Мениджърът на Кобрата изригна срещу Суши

0
jeni sushi

Мениджърът на Кубрат Пулев – Боб Аръм, се нахвърли върху репортерката Джени Суши и адвокатката й Глория Олред. Двете го обвиниха в сексуален тормоз и поискаха неговия лиценз също да бъде отнет. В началото на месеца те обявиха, че ще сезират Атлетическата комисия на щата Калифорния заради остро изказване на Аръм в средата на юни.

Промоутърът пък не мълча дълго, за да отговори.

„Както ви казах по-рано, исках да отида на пресконференцията на Джени Суши и Глория Олред, но ме изритаха и не ми дадоха достъп. Но Глория Олред, която е адвокат на споменатата дама, явно забравя, че в Съединените щати ние все още можем да се позоваваме на Първата поправка. А според Първата поправка аз имам свещеното право на свобода на словото. Така че моите коментари и мнения със сигурност не подлежат на законова санкция и са предпазени от Конституцията на великите Съединени американски щати“, коментира той.

„И така се стигна до отстраняването ми от пресконференцията, което само показва отчаянието, което е обзело лагера на въпросната дама и юридическия ѝ щаб“, сподели Боб Аръм в последното си телевизионно интервю отвъд Океана.