Медал от Суперкупата на България 2013 влиза в благотворителния търг на Берое в помощ на Петър Хубчев

0
beroe plamenkrumov
-
-

Нови четири фланелки на любими играчи от Берое влизат за продажба в благотворителния търг на отбора, с който се набират средства в помощ на един от легендарните му треньори – Петър Хубчев.

Хубчев се бори с коварно заболяване и за лечението му този път е необходима шестцифрена сума. Но и много подкрепа и любов, която идва от Стара Загора

От днес до четвъртък, включително в продажба в търга влизат фланелките на полузащитника от периода 1999 – 2001 година, Румен Гълъбов. За зелените той изиграва 39 мача и има три голови попадения.

Втората фланелка е на „острието“ в тима под Аязмото през 2004-2005 година Масена Моке.

С екипа на Берое Моке изиграва 45 мача и бележи 22 точни попадения в противниковата врата.

Третата фланелка, която участва в търга е предоставена от Радослав Шоселов и е с подписите на играчите на Берое от сезон 2010 – 2011 година.

Четвъртата фланелка е на „голямото зелено сърце“ на  отбора Елиаш  Да Силва.

100 лева е началната тръжна цена за всяка една от фланелките. минималната стъпка за наддаване е от 20 лева. Четирите фланелки не са единствените, за които феновете, а и хората, които искат да помогнат на Петър Хубчев в битката срещу коварното заболяване, могат да наддават.

От днес в търга са медалът от „Суперкупа на България“ – 2013- та, предоставен лично от полузащитника на „Берое“ в славния мач срещу „Лудогорец“ през 2013-та,  Пламен Крумов. Крумов предоставя и фланелката, с която е играл на терена в паметната среща.

„Научих за инициативата от социалната мрежа. И всичко стана за секунди – имам колекция, реших да предоставя неща, които са особено ценни за мен“, разказа Пламен Крумов. За двата трофея, предоставени от полузащитника, началната тръжна цена е 1100 лева, а минималната стъпка за наддаване – 20 лева.

В продажба медалът от „Суперкупа на България“ и фланелката на Крумов, остават  в търга до неделя.

loading...