Майко мила! На „Армията“ вдигнаха още цената на голмайстора си, вече искат над 8 милиона

0
Снимка: cska.bg
-
-

ЦСКА-София е вдигнал още трансферната цена на нападателя си Али Coy. Червените вече искат над 4 милиона евро (8 милиона лева) за правата на гамбиеца, твърди „Тема спорт“. На „Армията“ първоначално бяха готови да го продадат през зимата и дори имаха договорка с клуб от Азия, но след това са преценили да изчакат още, като успоредно с това са завишили и сумата, която настояват да получат при трансфер. Така вероятността Coy да остане в ЦСКА-София до края на сезона нараства. От друга страна, клубът все още не е договорил негов заместник и това също оказва влияние за нагласата гамбиецът да бъде задържан поне до лятото.

ЦСКА-София продава до дни бразилец

Вчера ЦСКА-София проведе сутрешна тренировка на базата в Панчарево, като заниманието бе първо за нидерландския защитник Юрген Матей, който се завърна в България късно вечерта в понеделник. Следобед наставникът Бруно Акрапович обяви и окончателния списък с играчи, който отпътува с клубния автобус към Турция. От наличните в София футболисти Митко Митков остана на българска земя. 20-годишното ляво крило се възстановява от операцията, която претърпя през декември за премахване на метална пластина от десния крак. Лагера обаче ще изкара нападателят Тонислав Йорданов, за когото се очаква да се раздели с ЦСКА-София. На клубния автобус се качиха и четиримата юноши, които стартираха подготовка с тима – Мартин Смоленски, Александър Бучков, Радослав Живков и вратарят Илия Шаламанов.

Ето я следващата голяма цел, която да акостира на „Армията“

Снощи ЦСКА-София нощува в Истанбул, като към отбора се присъединиха и чуждестранните футболисти, които пътуваха директно от своите държави към Турция. В Алания ЦСКА-София ще изиграе 3 контроли, като първата от тях ще е на 13 януари срещу Стал Миелец.

Отборът се прибира в София на 18-и, като още не е обявено къде ще протече вторият лагер.

loading...