Майкъла: Не виждам как с Ел Маестро ще станем шампиони! Берое е срам за България – сбирщина от чужденци, кой от кой по-некадърен

0
georgi iliev maikala
-

Георги Илиев-Майкъла сподели пред „Мач Телеграф“ впечатленията от победата с 3:0 над Берое. Той коментира и шансовете на „червените“ за титлата, но е категоричен, че с Нестор Ел Маестро това трудно може да стане.

„ЦСКА взе напълно заслужено трите точки в последната среща. Те Берое отбор ли са?! Там е сбирщина от чужденци! Кой от кой по-некадърен! С изключение на няколко момчета. Стара Загора е град, който винаги е бил част от историята на футбола в България. Винаги е създавал футболисти, а сега е сбирщина от треньори, доктори, масажисти и играчи от цял свят. Това е срам за България! Берое е срам за България! Това се видя и на мача. Трябваше да ги бием с осем гола разлика. Този отбор не е фактор. Сега предстои мач в Бистрица и според мен ЦСКА ще го вземе с два гола разлика. Те си продадоха голяма част от основните футболисти и те също не са критерий за ЦСКА. В следващите кръгове има един мач, който е под въпрос, и това е срещата с Левски. Там малко ще се затрудним. Другите срещи са елементарни за ЦСКА. Треньорът само ще си заздрави позицията“, заяви той.

„Как да се махне Нестор Ел Маестро като трябва да му се изплатят огромни пари? За какво да се маха? Така или иначе шампиони не можем да станем. Има си собственик и той си го харесва. Може да трябва му се даде повече време и шансове. Мен ме притеснява, че той не си каза мнението за нито един от привлечените играчи. Дали го е гледал преди това, или не – не става ясно. Треньорът трябва да каже дали дадени играчи стават за ЦСКА, или не. Не виждам как с него отборът ще стане шампион. Когато един човек не носи отговорност, как да стане? За Купата имаме шансове. Може и да я вземем, ако Лудогорец ни я подари. Рано или късно пак ще се срещнем с тях. Те правят сериозна селекция и взимат добри играчи. И те имат слабости, но когато дойде важен мач, го взимат. А ние, когато имаме важен мач, го губим. Това е проблемът. Продължава да ми е интересна и друга тема. Къде ще играят децата на ЦСКА? Нека ръководството да излезе и да го каже. И журналистите нищо не питат за тази тема“, завърши Майкъла.