Майка настръхна срещу детски турнир: Алчни гадове! Пълна пародия

0
levski slaviq 75
-

Любопитно писмо пристигна на редакционната поща на KotaSport.com. То е гневна майка, чието дете е участвало на футболен турнир. Публикуваме написаното от нея в специалната секция на нашия сайт, посветена на читателите ни – “KotaSport Репортер”.

Припомняме на читателите на KotaSport.com, че всеки един от Вас може да стане своеобразен репортер в нашата медия. В рубриката ни „KotaSport Репортер“ поместваме Ваши материали – новини, сигнали, коментари, анализи, снимки… Всичко, което Ви се струва интересно и любопитно от света на спорта, може да ни изпращате на редакционната поща на сайта NEWS@KOTASPORT.COM. Ние от своя страна ще публикуваме Вашия материал в сайта. Няма да бъдат допускани (или ще бъдат цензурирани) материали, съдържащи нецензурни изрази, обиди на етническа или религиозна основа.

Ето и какво написа майката, която по обясними причини желае да запази анонимност:

Завърши “Евима Къп” !

Невероятна репутация, а в действителност невиждана боза, слаба организация и подигравка с българските отбори!

5 години гледам детски футбол и организирам турнири! Смея да твърдя, че са на високо ниво, с ясни правила! Това, на което присъствах през последните три дни / като родител / и сумата, която заплатих /отново като родител / направо ме шокира за това “представление”!

Драги ми организатори,

турнир се прави с ясен регламент! Той не се променя ден преди старта, когато вече сте прибрали солидното капаро от всичките си отбори!

Каква безумица, да направите всички възрасти да играят 2 по 15 минути, а не описаните на официалният ви сайт времена? Как по точно един треньор да превърти своите деца, след като вие му взимате обявените игрови минути?

Каква пародия трябва да е това – на техническа конференция да се гласува дали да бъдат допуснати по 2 по – големи деца във възраста, за да са доволни цитирам “малките отбори” ?

Прощавай те, малките отбори и големите отбори, каква файда имат от това да развиват децата си по този начин? Или как по – точно ви се струва за нормално да пуснете мач да се играе когато има доказано нарушение, а именно над 7 по – големи играчи в тимовия лист? Или отново се кланяме на чуждите отбори – то не са румънци, то не са кенийци и всякакви други? С вашата меркантилност и безумни решение, как по точно развиваме ДЮШ на България? А как по точно всички длъжностни лица се покриха когато имаше проблеми по терените? Или пък как не се “наведохте” на някой български отбор, който междудругото плаща с таксите си присъствието на цигански отбори като Васлуй например?

Добавям и безумното решение само първите отбори от групите да излизат напред, което лишава добри отбори от възможността да го покажат напред, ако не са се представили на ниво!

Снимките, видето и песничките не правят един турнир добър! Да си знаете!

Заб.: KotaSport.com си запазва правото да публикува отговор от страна на организаторите на “Евима Къп”, при тяхно желание!

loading...
#
предишна статияТомаш вади “син” кадър от състава
Следваща статияПСЖ изненада с привличането на нападател, който изпадна от Висшата лига