Матей: Като цяло бяхме малко страхливи

0
-
-

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей логично бе разочарован след поражението с 0:1 като гост на Черно море в двубой от 22-ия кръг на българското първенство.

„В битката за титлата тези два отбора показаха добър футбол. Успяха да ни отбележат от едно статично положение и като цяло бяхме малко страхливи“, каза нидерландецът след мача във Варна.

Той коментира и червения картон на Фернандо Каранга: „Не мисля, че червеният картон промени нещо. Както видяхте, скоро след това двата отбора останаха с по 10 човека, не мисля, че това промени по някакъв начин развоя на събитията и те създадоха нещо много по-чисто като положения“.

„Както знаете, 9 месеца не бях играл и това е нормално. Кракът ми крампира, но е добре, че това стана след края на мача, а не по време на него“, каза той за това, че след мача се е хванал за десния крак.

Матей коментира и битката за титлата след това поражение: „Сезонът е дълъг, можеха днес да спечелят битката, но не и войната. До края на сезона остават още срещи, в които всеки отбор ще търси победата. Не сме се предали и продължаваме да търсим нашето и възможно най-високо класиране“.

„Видяхте, мачът беше много интензивен. Техният гол бе леко късметлийски. Топката беше отклонена на първа греда и така се стигна до него. Всеки от нашия отбор даде 100% от себе си“, завърши Юрген Матей.