Мастило ще зимува на върха в Лига Кърджали

0
mastilo 1
-

Отборът по мини футбол на „Мастило“ ще зимува на върха в първенството на БАМФ Кърджали. Това стана ясно след изиграването на последният тринадесетти кръг. В него лидерът в класирането победи ФК „Докторите“ с 5:0. В другите срещи от кръга „Приятели Юнайтед“ победи „One Minute“ с 4:1. ФК „Арда 1924“ се наложи със същия резултат над „Импулс“ и се бетонира на третото място. „Balkanstroy“ пък запази второто място след победа с 5:1 над „Каприз България“. „Джебел 1928“ се справи с „Ю ЕС Инженеринг“, побеждавайки с 5:0, а в последната среща за полусезона „Pripek“ надви „Global Net“ с 9:2, а резултата в срещата беше най-маловажното от нея. В двубоя феърплей показаха припекчани, които не пожелаха да започват срещата с човек повече и направиха жест подобен на този, който направиха съперниците им в предходния кръг. По този начин с коректна и приятна игра приключи първия полусезон от официалната лига по мини футбол на БАМФ Кърджали.

В следващите няколко дни организаторите в лицето на Альоша Синабов и Благовест Саръев ще се заемат с организирането на еднодневен „Коледен Благотворителен Турнир“, който ще се проведе на 22.12.2018г. На церемонията по награждаването ще бъдат наградени най-изявените през годината във всички турнири организирани от БАМФ Кърджали. Ще бъде избран „Футболист на годината“, а отделно ще бъдат наградени и състезатели на различни постове. Критерият ще е представянето на състезателите през цялата година, а във вота ще участват ДК на БАМФ Кърджали, съдиите към ОС на БФС Кърджали, както и хората свързани с организирането на турнирите.

Трите отложени срещи от първият полусезон ще се изиграят преди началото на втория полусезон, като предстои да бъде обявена дата за провеждането им.