Мартин Ковачев остава треньор на Дунав

0
martin kovachev
-

Мартин Ковачев ще води втородивизионния Дунав Русе и през новия сезон, съобщиха от клуба. Любомир Петков остава треньор на вратарите, а Диян Димов ще бъде част от щаба на тима, който вече работи активно както по плана за подготовка и селекцията.
Основен фокус е минимизиране на промените в отбора, запазване на вече изграденото и плавно надграждане. Това означава, че Дунав далеч няма да бъде от най-активните с привличане на нови играчи, а по-скоро ще се търсят решения за подсилване на определени позиции и приемственост с вече изградения отбор. Със сигурност, важна част от задачите пред тима е и интегрирането на още футболисти от втория отбор и запазване на генералната посока на клуба в това отношение, се казва в информацията на клуба.

Мартин Ковачев пое отбора в края на миналия сезон и изведе Дунав до серия от много добри резултати в трудни мачове в края на кампанията. Това бе сторено и въпреки сериозни предизвикателства като голям брой контузени и наказани основни футболисти. Ковачев изкара и значителна част от кариерата си като професионален футболист в Русе и е разпознаваема фигура за местната общност.

Дунав ще започне подготовка 19 юни. Скоро ще бъде обявена и програмата.

Дунав задържа Денислав Минчев

loading...
#
предишна статияАрда започва мисия “Невъзможна”
Следваща статия“Червен” защитник: Тежко е, когато се бориш срещу всичко и всички! Затова сме най-големият отбор в България и няма да се предадем