Мъри: Да работиш в Левски и да наблюдаваш как фалират клуба е престъпление! Само привържениците гарантират 70% от бюджета (ВИДЕО)

0
Снимка: levski.bg
-
-

Бившият старши треньор на Левски – Станимир Стоилов – заяви, че клубът е бил докаран почти до фалит заради невъзможност да бъде управляван правилно.

„Най-големият клуб – Левски – беше докаран до фалит. И то защо? Защото не можеш да го управляваш или инвестираш във футболисти, които нищо не могат да донесат на този клуб. Сега се показа за година и половина – две колко може да печели клубът. Но никой не го интересуваше. Никой. Не ги интересува. Ден да мине, друг да дойде. А и не знаят. Незнанието и незаинтересоваността са голямо нещо. Иначе на приказки… Всякакъв вид прякори могат да ти измислят, всякакъв вид лъжи. Да работиш в Левски и да наблюдаваш как фалират клуба, да рушиш всеки ден нещо и да си зариваш главата в пясъка е престъпление. Клуб, който ти гарантира само привържениците 70% от бюджета под всякаква форма – билети, спонсорски, екипировка, всичко. Това да го имаш и ти да си затваряш очите или да водиш безсмислени разправии с привържениците, като всички са на една страна“, каза Мъри в подкаста „Код Спорт“.