Марек започна подготовка,бивш футболист на Левски тренира с отбора

0
marek parva
-

С доста юноши, няколко футболисти на проби и нови имена започна подготовка отборът на Марек. Под аплодисментите на над 100 души по трибуните капитанът Александър Близнаков изведе съотборниците си на стадион „Бончук“ за първа тренировка, като играчите бяха придружени от деца от школата.

Новите имена са това на треньора Анатоли Нанков, който замени Танчо Калпаков, както и полузащитникът Лазар Стойчев от Струмска слава и нападателят Александър Аспарухов, за последно в Монтана, но дълго носил екипа на радомирци. С отбора тренира и нападателят Илия Димитров, който е родом от Дупница, а за последно бе в първенството на Румъния. За момента той ще тренира с Марек, като не е изключено да остане за постоянно. Към заниманията се завърна и Анжело Кючуков-младши.

В тренировката се включиха и най-котираните играчи на дупничани – вратарят Константин Костадинов и нападателят Николай Ганчев. Към двамата има сериозен интерес от елитни отбори.

От заниманието отсъстваха Димитър Илиев и Боян Стойнев, които се завръщат в родния Кюстендил. Липсваше и Любомир Костов, който е на проби в Славия, но ако не се уреди с договор при „белите“, ще се завърне в Дупница.

Преди да започне тренировката отец Георги Паликарски отслужи водосвет за здраве и благоденствие в присъствието и на кмета д-р Първан Дангов, заместника му Бойко Христов и цялото ръководство на Марек.Отборът ще води подготовка изцяло в Дупница, като са предвидени контролни срещи с Локомотив София, Ботев Враца, Септември София, ЦСКА 1948 и Кюстендил.

Локо (Сф) се раздели с шестима накуп