Марек с мощен маркетингов ход

0
marek evrei

Ударно премина продажбата на абонаментните VIP карти за мачовете на Марек. Картите за VIP ложата на стадион „Бончук“ бяха разпродадени за по-малко от две седмици, информираха от клуба. Дупничани благодариха на всички свои привърженици, изкупили толкова бързо VIP картите, които бяха на цена от 300 лева.

 

От Марек изтъкнаха и един свой специален фен, който от дълги години не пропуска да си закупи карта. Става дума за Явор Тодоров, който и този път се сдоби с VIP пропуск. Заедно с него VIP карта си закупи и друг дългогодишен привърженик и спомоществовател на Марек Александър Кашукеев. Добре върви продажбата и на обикновените абонаментни карти. Те са на цена 100 лева и може да бъдат закупени в кафенето до „Бончук“. Тези абонаментни карти осигуряват място на трибуните за всички домакински мачове на дупнишкия отбор, както от първенството на Втора лига, така и за Купата на България.

 

Все пак от Марек призовават феновете да се активизират още повече относно закупуването на абонаментни карти, тъй като събраната сума влиза директно в изтънелия клубен бюджет. От една седмица е на разположение и онлайн приложение, чрез което привържениците на Марек също могат да се сдобият с абонаментна карта. На адрес fcmarek1915.com всеки запалянко може да си закупи VIP карта, абонаментна карта и виртуален билет.