Мапуку пред KotaSport: Хубчев е най-добрият треньор в България, ще направи Левски шампион

0

Конгоанският нападател Жуниор Мапуку е на проби в азербайджанския Сабаил, който е на лагер в Банско. Той говори пред KotaSport.com.

Бившият футболист на Левски и Берое е на мнение, че Петър Хубчев е най-добрият треньор в България.

Нападателят смята, че Хубчев ще изведе Левски до шампионската титла в първенството през следващия сезон.

Аз не съм играл от доста време, тъй като имах тежка контузия, която ме извади за продължително време. Пробите ми в Сабаил ще продължат 4-5 дни. Все още не съм подписал.

Искаш ли да подпишеш със Сабаил?

Ако треньорът ми предложи да подпиша договор със Сабаил, ще го направя, защото това е един добър отбор. Защо не?

Има ли шанс да се върнеш в България?

Моят агент се е обадил на много отбори в България, но някои от тимовете вече са подписали с играчи. Не знам. В момента нямам договор. Ако някой отбор ми се обади, бих видял условията, които ми предлагат и може да се върна в България.

Имаше интересна история с Левски в Instagram?

Берое и Левски са моите любими отбори в България. Никога няма да забравя това, което те направиха за мен. Познавам двата отбора много добре и ги харесвам. В Инстаграм имам добри снимки с Левски и заради това ги слагам. Синьото е в моето сърце.

Левски има нов треньор, който ти много добре познаваш?  Смяташ ли, че Хубчев е точният треньор за Левски?

За мен Хубчев е най-големият треньор в България. Той направи много неща за мен в Берое, които аз никога няма да забравя. Аз познавам моя баща. Ако зависи от него, разбира се, че той ще ми се обади и ще ми предложи да подпиша с Левски. В момента той е нов в Левски. Всичко за него е ново. Президентът е нов. Той не ми се е обадил, но това не е проблем. Аз разбирам неговото решение. Ако зависеше само от него, той щеше да ми се обади. Няма проблем. Той е най-добрият треньор в България и моят баща също така. Аз му желая късмет. Уверен съм, че той ще спечели титлата с Левски.