Макопи: Аз съм за феърплея! Много прости неща направих – сложих играчите на правилните позиции

0
-

Наставникът на Царско село – Стефано Макопи, заяви след нулевото равенство между неговия тим и Ботев Враца, че „царете“ не са оползотворили създадените шансове.

„Не победихме, защото не вкарахме. Имахме три или четири ситуации за гол. Не успяхме да ги трансформираме в попадение. Момчетата бяха безупречни досега, това ни беше обаче от слабите първи полувремена. Въпреки това създадоха положения. Ще опитаме всичко, за да победим Локомотив София“, започна треньорът на Царско село.

„Много прости неща направих аз, когато дойдох. Сложих играчите на правилните позиции, успокоих ги и ги накарах да правят това, което могат, както и да си повярват. Трябваше им време обаче да заиграят като отбор“.

„Решаващо е да можеш да говориш езици. В съблекалнята говорим английски, френски, италиански и други езици. За жалост не говоря български, но се разбираме добре за момента. Надявам се Локомотив София да иска да спечели срещу нас, както и Пирин да иска да победи Ботев Враца. Аз съм за феърплея“, завърши Макопи.