KotaSport TV: Люси Киров: Казваха ми, че съм луд да поема Нефтохимик! Има прогрес, ръководството се старае

0
-
-

Старши треньорът на Нефтохимик – Людмил Киров – говори пред камерата на KotaSport.com. Той вярва, че отборът може да се спаси от изпадане.

„Откакто съм тук се вижда прогрес. Това се дължи и на това, че взех трима-четирима нови, които вдигнаха класата. Вярвам в себе си, ръководството и най-вече във футболистите. Ще е много трудно, но не е невъзможно. Ако нещо се притеснявам или съмнявам, няма да съм тук.

За нас всеки мач е в графа „задължителни“. Прогресът в нашия отбор е видим. Убеден съм, че целта е изпълнима.

Желание, битка, борба, агресия – това е най-важното за мен. Момчетата го изпълняват и резултатите са на лице.

Настроението е приповдигнато, но след мача с Пирин казах на момчетата, че трябва да сме здраво стъпили на земята. Тежките мачове тепърва предстоят. Мислих, че с Пирин ще е най-трудният, но не е така, защото вече всички се съобразяват с Нефтохимик.

В клуба в момента ситуацията е долу-горе стабилна. Има затруднения не само в нашия отбор. Всеки един има такива. Виждам, че ръководството се старае, мъчи се и иска отборът да се спаси от изпадане.

Засега не съм имал среща с феновете. Те биха били нашият 12-и играч. Знам за публиката на Нефтохимик и се надявам стадионът да приветства своите привърженици.

Имах среща с г-н Маринов. Предложиха ми да поема поста старши треньор. Поразмислих, запознах се по-обстойно с обстановката. Знам, че беше много трудно. И в момента не е лесно. Допитах се до доста футболни хора. Някои ми казаха, че съм, че поемам този отбор. Аз не съм луд, напълно нормален съм. Приех това предизвикателство, защото няма как да откажа на Нефтохимик. Виждам, че ръководството е твърдо зад мен. Надявам се, че ще зарадвам феновете на този голям клуб с оцеляването на отбора“, коментира Киров пред KotaSport TV.

Вижте цялото интервю с Людмил Киров в прикачения файл или в Youtube канала на KotaSport.com. Абонирайте се напълно безплатно за Youtube канала на KotaSport.com ТУК и не изпускайте ексклузивни видеа, репортажи, интервюта и най-новите предавания „Кота Спор“!

loading...