Людмил Киров: Съдиите се подиграват с нас, защото няма силен човек в Дунав

0
pomorie botev galabovo 24

Старши треньорът на Дунав Людмил Киров бе категоричен пред в. „Утро“, че Владимир Вълков е поредният съдия, ощетил отбора му в мача срещу Витоша Бистрица.

„Домакините получиха такава дузпа, каквато не би свирил никой добър рефер. После имаше игра с ръка в наказателното поле на Витоша, но Вълков „не я видя“. За 5 минути ни нашари с 3 жълти картона. За него всяко единоборство бе нарушение. Гледах статистиката – не е истина, че мачът завърши с 50 фаула! Аз знам защо съдиите се подиграват с нашия отбор – защото в клуба липсва силен човек, който да се изправи в костюм и с вратовръзка преди мача пред съдиите, да се представи и да провокира респект. Дунав няма до себе си такъв човек. Като прибавим факта, че отборът ни играе на върха на възможностите си със загубени покрай реферите 10-12 точки, става ясно защо сме на тази позиция. Съдиите са много „силни“, когато решат да се подиграват с отбори като Дунав, Ботев Враца. Критериите за някои отбори са различни“, каза Киров.

„Обръщам се към резервната скамейка и виждам на нея само Инкоом, Аясс, Селеменев. Питат ме защо пращам в игра еди-кой си. Ами кого да пратя? Така и изтикахме в Бистрица – само с една смяна“, добави старши треньорът. В понеделник драконите приемат Локо Пловдив.