Любослав Пенев: Противникът игра по-добре

0
liuboslav penev 2
Снимка: facebook.com/fchebarofficial
-
-

Старши треньорът на Хебър Пазарджик Любослав Пенев призна след загубата с 1:3 от Лудогорец, че противникът е играл по-добре.

„Аз съм реалист и винаги се опитвам да бъда обективен. Противникът игра по-добре, имахме ситуации през второто полувреме, започнахме го по различен начин от първото, по-смело трябваше да играем през първите 45 минути. Не можахме да стопим двата гола. Доволен съм от момчетата. Имаше настроение и желание през второто полувреме, така трябваше да излезе“, започна Пенев.

„Показваме, че можем да играем. Предполагам, че от едно голямо желание да се изявят направиха едно силно полувреме. В нито един момент не играхме само пред нашата врата. Искахме да играем добър футбол, да създадем опасни положения пред вратата на Лудогорец. Това е стилът ни, без значение срещу кого играем. Оценката ми е положителна и висока за първия полусезон. Това ни е програмата, всеки отбор играе срещу всеки. Играем на добро ниво, спечелихме много точни, не се задоволяваме само в това“, продължи той.

„Приятна, неприятна, това е програмата. Всеки ще срещне всеки. Как са подредени, не е наш избор. И днешният съперник, и следващият съперник искат да са първи в класирането. Сериозни съперници, трябва да отговорим подобаващо. Не мисля следващия мач, предстои ни дълъг път да се приберем, играем чак следващия понеделник, достатъчно време за почивка, възстановяване, трябва да излезем мотивирани, това е всеки път“, завърши Любослав Пенев.

loading...