Любо Пенев натирил Манолев заради стара вражда

3
liuboslav penev 1 1
Снимка: cska.bg

Стара вражда между новия треньор на ЦСКА-София Любослав Пенев и опитния Станислав Манолев е причина за раздялата на футболиста с клуба, твърди „България днес“. Един от основните играчи на „червените“ бе натирен ден след назначаването на специалиста.

„Има или няма подробности – не държа да познавам всичко. Приемете, че е мое решение и така слагаме точка на спекулациите. Ето, чиста работа. Във всеки един клуб идва момент, когато свършва времето на треньора, помощника, масажистите, а в случая говорим за футболист“, каза Пенев.

Истината е, че той и Манолев са в конфликт още от времето, когато Любо беше уволнен от поста селекционер на националния отбор, разкриват близки до ЦСКА-София. Пенев беше махнат след срамно 1:1 с Малта у дома. Капитанът Ивелин Попов изпусна дузпа в тази среща.

„Никога след това не съм имал разговор с него – заяви Попето години след това. – Аз си спомням тогава в съблекалнята – той ме попита какво стана. До мен имаше няколко футболисти и казах, че аз съм виновен. Те казаха, че няма такова нещо. Просто после по медиите, като излизаше Любо, нито един път не защити никой от отбора. Най-вече мен трябваше да защити, защото цялата вина падна върху мен. Не го направи. Даваше интервюта и само себе си защитаваше.“

Тогава Пенев сподели, че освобождаването му от националния тим е станало вследствие на сценарий,който е бил разиграван през последната година. Думите му говореха за организиран бойкот от страна на играчите начело с Попов и приближените до него. Именно един от тях е Манолев.

Станислав бе натирен от ЦСКА-София след два сезона с червената фланелка. Защитникът акостира на „Армията“ през лятото на 2016-а. Изигра общо 70 мача във всички турнири, в които записа 5 гола и 14 асистенции. Бе сред лидерите в отбора.

нови стари най-гласувани
Известие от
Гьоринг
Гост

Любо е прав. Двете курви Ивелин Попов и Манолев са били в основата да го изхвърлят, а последно при него играехме футбол. Не като сега да излизаме с по 5 защитника при тая мишка.

Анонимен
Гост
Анонимен

Чичовото,голям треньор.Ха,ха,ха..чичовото и чичото .Смях до пръсване….

Валерий Апостолов1
Гост
Валерий Апостолов1

Чичовото,голям треньор.Ха,ха,ха..чичовото и чичото .Смях до пръсване….