Любо Пенев иска цялата власт на „Армията“! Ще отиде ли Стойчо Стоилов в миманса?

4
liuboslav penev 1 1
Снимка: cska.bg
-
-

Любослав Пенев е готов да се завърне в ЦСКА-София само при условие, че поеме цялата власт на „Армията“, съобщава „България днес“. В последните дни името на Ел Голеадор отново се завъртя като основен вариант за „червените“, които търсят постоянен треньор след уволнението на Стамен Белчев.

Срещу швейцарския „Йънг Бойс“ отборът отново ще бъде воден от бразилеца Даниел Моралес, с когото „червените“ стигнаха до 0:0 в гостуването на „Рома“. Въпреки това вероятността бившият футболист на тима да остане начело за по-дълго на треньорския пост не е голяма.

След скандалната раздяла: Готви ли се завръщане на Любо Пенев в ЦСКА-София?

Ръководството на ЦСКА-София се е спряло на няколко имена, предимно чужденци. Любимецът на публиката Стойчо Младенов изобщо не е разговарял с представители на клуба, а мисията за връщане на Любо също далеч няма да е лесна. Преди една година Пенев си тръгна скандално от „Армията“ след конфликт с ръководството и отпадане от „Ботев“ (Пд) за Купата. Тогава Любо намекна за вмешателство на ръководството в работата му и призна, че е огорчен. Именно това е една от основните причини вероятността той да се завърне на „Армията“ да е минимална.

Пенев иска да контролира всичко около първия отбор – от диетата на футболистите до избора на стартов състав. Той не иска да приема никакви „съвети“ кой трябва да играе и кой да търка пейката. Освен това Пенев иска да има решаваща дума за селекцията в клуба, докато в последните години наставникът не е особено голям фактор при окомплектоването на състава. Основна роля за нея има главният мениджър Стойчо Стоилов.

В допълнение Любо държи и на свой екип, докато на „Армията“ не искат да се разделят с по-голямата част от настоящите помощници. Всичко това накланя звездите към разминаване между двете страни.

„В нито един момент аз не бях подкрепен от ръководството на клуба – каза преди година Пенев. – Нещо повече, станах свидетел на поведение, което вместо да обединява нашите футболисти, води до демотивация на част от тях и разделяне на отбора на групички. За три месеца аз не мога да изчистя грешки допускани през последните три години, особено когато срещам тиха, но яростна опозиция вътре в клуба. През годините съм доказал, че имам нетърпимост към непрофесионализъм и некоректност. Няма да позволя на когото и да било да се подиграва с моя труд и да опетнява името ми и открито или тайно да се опитва да ме дискредитира, независимо от своята позиция в клуба.“

loading...
3 2 votes
Article Rating
4 Comments
стари
нови най-гласувани
Inline Feedbacks
View all comments
Мъдев
Мъдев
3 години по-рано

То пък някой ще му я даде на тоя некадърник

Давай Любо
Давай Любо
3 години по-рано

Точно така – да му я дават и да станем нормален отбор а оня стреляния да се маха

Муууууууууу
Муууууууууу
3 години по-рано

Говедата нещо много взеха да мучат

Ловешки селяни
Ловешки селяни
3 години по-рано

И аз искам да се върнат в Ловеч 😂😂😂😂😂😂😂